Eladó a Reszkessetek betörők! ikonikus családi háza: mélyen a zsebébe kell nyúlnia az új tulajdonosnak

The,Home,Alone,House,(film,Location,For,The,Movie,Home
Shutterstock - Daniel L. Locke
Reszkessetek betörők! ház eladó
Eladósorba került az ikonikus családi ház, amely fontos része volt a Reszkessetek betörők! című film ikonikus jeleneteinek. Az ingatlan már egyszer, még 2012-ben kereste új tulajdonosát, de azóta csak egy exkluzív, egy éjszakás tartózkodásra hirdették az Airbnb-n.

A Reszkessetek betörők! álomháza az amerikai Illinois államban található, ebben az ingatlanban forgatták a mai napig méltán népszerű filmet, amelyben Kevin McCallister kisfiúként vette fel a harcot a betörők ellen. Korábban már egyszer meghirdették eladásra a házat 2012-ben, azóta viszont csak egy éjszakára lehetett kibérelni.

Reszkessetek betörők!
Eladó a Reszkessetek betörők! ikonikus háza
Forrás: Shutterstock

Brutális összeget kérnek a Reszkessetek betörők! álomotthonáért

Ha valaki a Reszkessetek betörők! ikonikus házának új tulajdonosa szeretne lenni, mélyen a zsebébe kell nyúlnia, az ingatlanért ugyanis 5,25 millió dollárt, mintegy 1,9 milliárd forintot kérnek. Az épületben öt hálószoba, hat fürdőszoba, két nappali és egy nagy konyha kapott helyet és a film megjelenése óta hatalmas felújításon esett át. Építettek hozzá egy üvegházat és egy kosárlabdapályát. A lépcső, amelyen Kevin leszánkózott a filmben, megvan. Továbbá a házhoz tartozik egy három autó számára alkalmas garázs is.

A legikonikusabb karácsonyi film

Sokak szerint a Reszkessetek, betörők! a legikonikusabb karácsonyi film, ami nem hiányozhat az ünnepi kínálatból.  A filmtrilógia szereplői azonban jócskán megváltoztak az elmúlt években. Joe Pesci alakította az egyik betörőt, Harry Lime-ot az 1990-ben bemutatott első, majd a kilencvenkettes második részben is. Az olasz származású amerikai színész pályafutása a nyolcvanas évektől kezdve ívelt felfelé, miután játszott Martin Scorsese Dühöngő bika című filmjében. Karrierje talán legnagyobb sikerét szintén Scorsese-vel érte el, méghozzá a Nagymenőkkel, melyért Oscar-díjjal jutalmazták. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.