Óvatosan a kártyajóslással! – Veszélyeket rejthetnek a kártyalapok

Kártyajóslás veszélyei
Shutterstock - vetre
kártyajóslás jóslás boszorkány
Sokan szeretnénk tudni, mi vár ránk a jövőben vagy éppen válaszokat szeretnénk kapni egy adott problémára. De ha a kártyákat hívnánk segítségül, akkor legyünk megfontoltak! A kártyajóslás veszélyes is lehet, figyelmeztet a boszorkány.

A kártyajóslás már az emberiség kezdete óta létezik, hiszen mindenkit foglalkoztat, hogy mit hoz a jövő. Nagyon sokfajta módszert alkalmaznak azok, akik ennek a csodálatos és különleges képességnek a birtokában vannak. De a jövő vagy akár csak egy adott probléma feltárásában a legelterjedtebb napjainkban is a kártya használata - kezdi Iszet boszorkány, főpapnő és mágus.

Kártyajóslás veszélyei
Veszélyes lehet a kártyajóslás, figyelmeztet Iszet boszorkény!
Forrás: Shutterstock

A kártyajóslás veszélyes is lehet!

  • A kártya nem játék!
    A kártya jóslásnál fontos, hogy különleges képességgel vagyis médiumi képességgel rendelkezzen az, aki végzi. Sajnos napjainkban számos helyen könnyen beszerezhetőek a jós kártyák. Emiatt sokan úgy vélik, hogy csak vesznek egy kártyát, megtanulják azok jelentését, esetleg még azt is, hogyan kell őket kirakni, de ha nincs meg a tisztánlátásuk, médiumi képességük, akkor ez nagyon veszélyes lehet mindenki számára: arra is, aki jósoltat, és arra is, aki a jóslást végzi. Ugyanis a kártya nem csupán jóslásra van, hanem egy spirituális eszköz is. Régen ezt nagyon komolyan vették az emberek, és nem puszta szórakozásból vagy csak kíváncsiságból fogták a kezükbe, hanem igenis tisztelték a kártyát, és azt, aki ennek a tudománynak a birtokában volt. Éppen ezért mindig is nagyon óvták és nagy tisztelettel viseltettek a jóskártyák iránt. Mert pontosan tudták, hogy a jóslás nem játék és nem mindenki tudja ennek a tudományát kellően elsajátítani, még akkor sem, ha pontosan megtanulja a lapok jelentését. Még a kártyák tárolására is nagy gondot fordítottak régen, mivel a szellemvilág segíti a jóst a használatban.
  • Bevonzhatjuk a negatív dolgokat
    Nem szabad csak kíváncsiskodásból vagy egyfajta szórakozásból használni, mert ez is egy mágikus eszköz. Hiszen, ha nem megfelelően olvassa valaki össze a lapokat vagy nem megfelelően értelmezi annak a jelentését, akkor akár egy sor negatív akadályt bevonzhat az életébe. Mert tegyük fel, hogy valaki, akinek jósoltak vagy akár magának végezte el, nem jól értelmezett például egy balesetre való figyelmeztetést vagy éppen az ellenkezőjét gondolta a lapokról, azzal mennyit árthat. Hiszen a kártya jóslással az életünk könyvébe olvasunk, illetve nézünk bele, és nagyon könnyű félreérteni benne a dolgokat.
  • Mire figyeljünk még?
    Veszélyes, ha valaki nem tisztítja meg a kártyát minden jóslás előtt vagy utána, mert a kártya megtartja a rezgéseket, és így akár téves információt is adhat a kérdezőnek.

Gyermeknek soha nem ajánlatos kártyát vetni, hiszen az ő életútjuk még kialakulóban van. Csak olyan helyzetekben lehet, ami erőteljesen indokolt, és ezzel akár betegségek és nagyobb dolgok is elkerülhetőek.

A kártya csupán egyfajta útmutatást ad a kérdező számára, de a döntést nem hozhatja meg helyette. Éppen ezért nem szabad azt mondani, hogy "így és úgy tegyél", mert akkor azzal már a kérdező szabad akaratát befolyásoljuk.

  • Melyiket használják?
    Több fajta jóskártya létezik, a legtöbbet használt a cigány és a tarot fajta. Mindig a jóstól függ, hogy melyik az, ami őt megszólítja és "beszél neki". Mert igenis fontos, hogy a jós eggyé váljon a kártyával, mert csak akkor látja igazán tisztán a lapok jelentését.

Csak megfontoltan!
A jóskártya segítségével kiolvasható a jelen és a jövő. De ezeket csakis akkor lehet megtenni, ha a jós belelátó képessége tisztán működik. Éppen ezért is szeretném mindenki figyelmét felhívni, hogy csak szórakozásból soha ne vegyenek vagy használjanak jós kártyát. De a szülőknek is érdemes erre figyelni, hogy a gyereknek ne vegyenek játékból vagy csak mert megtetszik a kicsiknek - figyelmeztet Iszet.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.