Király Linda titokzatos férfit csókolt - A reptéren készült róluk lesifotó

paparazzi csók király linda szerelem
Az énekesnő újra szerelmes. Király Linda szerdán délután a Liszt Ferenc Nemzetközi Reptéren várta párját.

Hat év szingliség után az énekesnőre újra rátalálhatott a szerelem. Király Linda a Liszt Ferenc Nemzetközi Reptéren csókolózott egy férfival és ahogy ez lenni szokott, le is fotózták őket. 

Király Linda újra szerelmes
Király Linda újra szerelmes 
Forrás: TV2

Az énekesnőt a Bors olvasója kapta lencsevégre, a felvételek tanúsága szerint dúl a szerelem a titokzatos férfi és Király Linda között. Az énekesnőre, már amíg várakozott is sokan felfigyeltek, azt gondolhatták, hogy valamelyik testvérét várja, de nem így történt. Linda ahogy meglátta a férfit, felragyogott az arca, majd hosszú csókban forrtak össze, majd kézenfogva kisétáltak a reptérről. 

Az énekesnő és a titokzatos férfi csókjáról készült fotókat a ITT TUDOD MEGTEKINTENI

"Egyedül vagyok, mint mindig. A pasikkal nulla a helyzet jelenleg, viszont totálisan teljes az életem. Van egy szerető családom, van egy négylábú szőrös gyerekem, azon kívül pedig zenélek. Én igazából perpillanat másoknak élek"mesélte nemrégiben Király Linda, aki korábban elárulta, nagyon vágyik családra. Linda előző párjával hat éve szakított: az énekesnő a múltban arról beszélt, miatta lett vége a kapcsolatnak, nem volt még elég jól egy szerelemhez, de arról is lehetett hallani, hogy a férfi nárcisztikus vonásokkal rendelkezett és féltékeny volt párja sikereire. 


 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.