Eltemették Boros Lajost - FOTÓK

Boros Lajos
MTI/Beliczay László -
temetés rádiós gyász Boros Lajos
A híres rádiós augusztus 8-án halt meg, családja számolt be a szomorú hírről. Boros Lajost közeli hozzátartozói és barátai kísérték utolsó útjára Nagykőrösön.

2024. augusztus 8-án, csütörtökön délután életének hetvennyolcadik évében, hosszas betegség után elhunyt Boros Lajos, gitáros-énekes, műsorvezető, a magyarországi reggeli rádiózás ismert szereplője. Borost az ország a a Voga Jánossal és Bochkor Gáborral közösen vezetett Bumeráng idején zárta a szívébe. Boros Lajos régóta beteg volt, 2018-ban előbb pacemaker-beültetésen majd életmentő műtéten esett át, ami után öt héten keresztül kómában volt. Korábban azt nyilatkozta, hogy a kezelések és a gyógyszerek miatt az összes tartalékát felélte és az első műtéte óta nem is volt keresete. Szeretett volna még rádiózni, de sajnos nem kapott felkérést. Boros Lajostól 2024. augusztus 12-én, hétfőn, délelőtt 11 órakor szívszorító ceremónia keretében vettek végső búcsút.

Boros Lajost
Boros Lajost gyászolja az egész ország. Hosszú betegség után halt meg a népszerű rádiós. 
Forrás: MTI/Beliczay László

Nagykőrösön temették el Boros Lajost

Boros Lajos halála megrázta az országot, családtagjai és barátai, volt kollégái is megható búcsúüzenetekkel emlékeztek meg róla a közösségi oldalakon. Bár Budapesten született, de fiatalságának nagy részét Nagykőrösön töltötte, ezért döntött úgy a családja, hogy ott helyezik végső nyugalomra. Boros Lajos temetése az izraelita temetőben volt. A temetésen és a szertartáson ismerősei, családtagjai és barátai vettek részt, hogy leróják kegyeletüket. 

Eltemették Boros Lajost
Boros Lajost Nagykőrösön temették el. Forrás: borsonline.hu

A műsorvezető még 2019-ben árulta el, hogy nem szándékozik végrendeletet írni, ugyanis azt szerette volna, hogy a családja döntse el, hogy mit szeretnének majd kezdeni a hagyatékával.

A temetésen készült többi fotót ide kattintva a borsoline.hu oldalán tekintheted meg.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.