Kiderült, miért halt meg az Alf gyereksztárja, Benji Gregory

hőség Benji Gregory Alf kánikula
A pokoli kánikula felerősítette meglévő betegségét. A Maricopa megyei orvosszakértői hivatal szerint Benji Gregory, az Alf gyereksztárja halálát a hőség, az alvászavar és a már meglévő májbetegsége együttese okozta.

Július közepén 46 évesen elhunyt Benji Gregory színész, akit a legtöbben az Alf című szituációs komédiából ismerhetnek, amelyben még gyerekként szerepelt. Eddig csak azt lehetett tudni, hogy a hőségben elaludt az autójában, most azonban kiderült, mi történt, hogyan halt meg pontosan az Alf gyereksztárja. 

Benji Gregory az Alf gyereksztárja volt
Benji Gregory az Alf gyereksztárja volt
Forrás: ALF Cast Portrait/Michael Ochs Archives

Az Alf gyereksztárja halála mögött májbetegség is állt

Az egykori gyereksztár, Benji Gregory halálának okát balesetnek minősítették, két hónappal azután, hogy holtan találták autójában az arizi Peoriában. Most azonban kiderült, hogy az egykori gyereksztár pontosan hogyan is hunyt el. A Maricopa megyei orvosszakértői hivatal szerint Benji Gregory halálát az extrém hőség, közvetlen környezeti hőhatás okozta, miután Peoriában aznap majdnem 43 fok volt – ami az Alf gyereksztárja meglévő májbetegségét is súlyosbította.

Benji Gregory
Az extrém hőség Benji Gregory májbetegségét is súlyosbította
Forrás: Benji Gregory

Testvére is nyilatkozott Benji mentális problémáiról  

Rebecca azt a szívszorító tényt is elárulta, hogy szeretett testvére depresszióban szenvedett és bipoláris zavarral, valamint alvászavarral küzdött – utóbbi miatt volt, hogy napokig ébren maradt. A színészhez közel álló források azt sejtik, hogy Benji bankba indult, de a kimerültség miatt elaludt az autójában és hőgutát kapott. Vele volt kutyája, Hans is, az állatot sem lehetett megmenteni.

A színész az Alf 101 epizódjában tűnt fel Brian Tanner szerepében. A sorozatot 1986 és 1990 között sugározták. A ’80-as években volt még néhány vendégszerepe, de 2003-ban hátat fordított Hollywoodnak, és bevonult az amerikai haditengerészethez. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.