Kate Winslet tesztoszteronpótló kezeléssel növelte a nemi vágyát

változókor Kate Winslet tesztoszteron libidó
A Titanic sztárja elárulta, hogy tesztoszteronpótló kezelésen esett át, hogy növelje a libidóját. Kate Winslet szokatlan őszinteséggel vallott a nemi életéről.

„Néha a nőknek tényleg csökken a libidójuk, mert lehet, hogy a pajzsmirigyükkel van valami” - mondta Kate Winslet pénteken egy podcastban miközben tanácsot adott egy hallgatónak, aki szerette volna felturbózni a szexuális életét.

kate winslet 2024
Kate Winslet nem szégyelli: tesztoszteronpótló kezeléssel növelte a nemi vágyát
Forrás: Getty Images

„A tesztoszteronszinted is változhat" - mondta a színésznő. „Sokan nem tudják, de a nőknek van tesztoszteron a szervezetében, és amikor elfogy, pótolni kell. Ez olyasmi, amit meg tudsz tenni, és újra szexinek fogod érezni magad” - tette hozzá Winslet, aki 2012-ben kötötte össze az életét férjével, Edward Abel Smith-szel. A színésznő arról is biztosította a betelefonálót, hogy nem ő hibás, normális dolog, hogy a nők teste változásokon megy keresztül. Arra is figyelmeztette a hallgatót, hogy a hormonszintek csökkenése nagy szerepet játszhat az intimitás iránti vágy csökkenésében, azt javasolta, ezt mindenképpen érdemes megvizsgáltatni.

„A testünk furcsa, és furcsán viselkedik, különösen ahogy öregszünk” - mondta Winslet.

Kate Winslet szerint az öregedésnek pozitív hatásai is vannak

Annak ellenére, hogy a nők teste idővel elkerülhetetlenül megváltozik, a színésznő szerint a korral sok pozitívum is jár.

Úgy gondolom, hogy a nők, ahogy öregszenek, érettebbek és szexisebbek lesznek, és sokkal jobban tudják, kik is ők valójában. Erősebbek lesznek, magabiztosabban járnak a világban

 - osztotta meg. „Az arcunk jobban kifejezi azt, akik vagyunk, több életet, több történetet hordozunk. Azt is megtanultam, fontos, hogy belülről is vigyázzunk magunkra - nem csak táplálkozási szempontból, hanem mentálisan is."

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.