Ügyes trükkel átverhetők az önkiszolgáló pénztárak, de nem biztos, hogy érdemes kockáztatni

A,Girl,Customer,Scanns,And,Pays,For,Bottle,Of,Juice
Shutterstock - frantic00
trükk videó önkiszolgáló kassza
A legtöbben ma már a bankkártyás fizetést részesítik előnyben, kevesen hordanak maguknál készpénzt. Ha mégis felgyülemlett otthon az apró, akkor ezt a trükköt neked is érdemes lehet kipróbálni az önkiszolgáló kasszánál - vagy mégsem?

Egy amerikai nő a TikTok-oldalára töltött fel egy videót, amelyen azt mutatja meg, hogyan lehet egy marék aprót beönteni az önkiszolgáló kasszába ahelyett, hogy egyesével kelljen bedobálni az érméket. A trükk roppant egyszerű, mégis akad olyan, aki óva int attól, hogy bárki alkalmazza.

önkiszolgáló kassza
Te is használod az önkiszolgáló kasszát? Akkor ezt a trükköt ismerned kell
Forrás: Shutterstock

Te is használod az önkiszolgáló kasszát? Akkor ezt a trükköt ismerned kell

A videó feltehetőleg egy amerikai Walmart szupermarketben készült, a Daily Star azonban azt írja, a módszer a brit üzletekben, például a Tescóban is működik. Sokak szerint ez a trükk szuperül beválhat, azonban egyesek szerint nem véletlenül van a fedő, mely egyszerre csak egy érmét enged bedobni. Ha marékszámra öntjük a pénzt a kasszába, akkor el is dugulhat, azzal pedig csak magunkkal szúrunk ki, mivel sokkal több időbe telik, mintha egyesével dobáljuk be az érméket.

@wicked_bee Okay who knew this??? And didn’t tell me? 😂😂#HoldMyMilk #walmarthacks ♬ original sound - _cherise_

Csökkenthető a sorban állás ideje

A Cooking with Tubz néven futó videós mutatta be korábban azt, mire is való az Aldi kasszái mögött húzódó hosszú polc, és hogyan tudjuk ennek segítségével felgyorsítani a vásárlás folyamatát. A videós úgy tett, mint mindenki más: feltette a termékeket a kasszaszalagra, folyamatosan pakolt a kosarába, majd fizetett. Ám ami ezután jött, az többeket meglepett. A kocsit odatolta a már említett polchoz, és kényelmesen, senkit sem zavarva szatyrokba pakolta a megvásárolt termékeket. 

Ha a kasszánál gyorsan bepakolunk a bevásárlókocsiba, majd félreállunk, és a polcnál szortírozzuk a termékeket a szatyrainkba, a többi vásárló is gyorsabban tud haladni, nem tartjuk fel a sort"


 

 

Sokakat megdöbbentett ez a felfedezés, a felvétel alatt többen azt írták, sosem használták még ezt a polcot az Aldiban, pedig megőrjíti őket, amikor egyesek a kasszánál kezdenek el csomagolni, és maguk sem szeretik, hogy kapkodni kell. De akadt olyan hozzászóló is, aki elutasította azt, hogy kétszer kell megfognia minden árut: azzal, hogy egyszer visszapakol a kosárba, majd onnan szatyrokba, a saját idejét vesztegeti, ezért továbbra is azonnal a saját táskájába fog csomagolni.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.