Elképesztő átalakulás: 20 év után változtatta meg frizuráját a férfi, fel sem lehet ismerni - VIDEÓ

Stylist,Cuts,Male,Client,Hair,Using,Comb,And,Scissors,In
Shutterstock - Vladimka production
átváltozás hajvágás férfi szakáll
A fiatal férfi sokkolta az internet népét átalakulásával. 20 év után úgy döntött, hogy megjutalmazza magát egy új frizurával. A róla készült videó futótűzként terjed a világhálón.

Az átalakulás ijesztő lehet, legyen szó egy új szemüvegről vagy egy új frizuráról. Ugyanakkor mindig jólesik egy kis változás, a megszokott elhagyása. A fiatal férfi a változás mellett tette le a voksát és 20 év után végre megváltoztatta külsejét.

átalakulás
20 év után új frizurával hódít a fiatal férfi - Képünk illusztráció
Forrás: Shutterstock

20 év után új frizurával hódít a fiatal férfi - videón a döbbenetes átalakulás

Egy nemrégiben közzétett TikTok videóban egy fodrász egyik vendégének elképesztő átalakulását mutatta be. A 1,3 millió követőjének szóló feliratban azt írta: 

A srác majdnem 20 éve ugyanazzal a frizurával jár, ezért megajándékoztuk egy közepesen hosszú taper frizurával. Egy egyszerű és tiszta stílus mellett döntöttünk.

A feltöltés óta a videó hatalmas sikert aratott, 85 ezer lájkot és több száz kommentet kapott, sok néző dicsérte az új megjelenését.

A videó úgy kezdődik, hogy a borbély megkérdezi az ügyfelét, mióta kéri ugyanazt a frizurát, amire ő azt válaszolja, hogy 2005/2006 óta, nagyjából 20 éve. Elmesélte, hogy az évek során számos borbélynál járt, előre foglalás nélkül, általában a nap végén ugrott be. Mivel általában zárás közelében érkezett, a fodrászok sosem fordítottak rá kellő figyelmet. Ennek következtében a férfi gyakorlatilag feladta a hajvágást, és évtizedekig ragaszkodott a stílusához, gyakran kalapot viselve, mert megingott az önbizalma nélküle.

Egy másfél órás utazás után, a borbélyhoz érve úgy érezte, hogy a látogatás „régen esedékes” volt. Pillanatokkal később a borbély elővette az eszközeit, és elkezdett dolgozni a frizuráján.

A férfi teljesen megdöbbent az átalakulása láttán, és ezt mondta a borbélynak: „Hihetetlen munkát végzel.” Amikor megkérdezték tőle, megérte-e az út, határozottan kijelentette: „Abszolút.” Az új fizura pedig az interneten is pozitív visszhangot kapott. Valaki így kommentálta: „Ez egy teljesen más ember.” Egy másik hozzátette: „Tesó, az önbizalma visszatért... úgy néz ki, mint egy másik ember.”

@nguyensteadycutting Taper Fade Transformation My mans had that same haircut for almost 20 years 😭😭 so we had to bless him with a mid/low taper (no blowout taper 😂). A burst fade could've been cool too but we kept it simple and clean. LINK IN BIO TO SET AN APPOINTMENT ‼️ _______________________________________ ##richmondvabarber##richmondva##vabarber##rvabarber##barber##taperfade##haircut##nguyensteadycutting#taper ♬ original sound - Richmond Barber • Thai Nguyen

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.