Borzalmas dolgokat jósol 2025-re Baba Vanga

Crystal,Ball,On,Mossy,Tree,Stump,In,Forest,,Abstract,Natural
Shutterstock/Copyright (c) 2024 ju_see/Shutterstock. No use without permission. - ju_see
baba vanga 2025 jóslat
Vészesen közeledik 2025, a híres vak bolgár médium az új évre is tartogat néhány olyan jóslatot, amire érdemes lesz figyelni. Baba Vanga korábban megjósolta Diana hercegnő halálát és Barack Obama megválasztását is.

Baba Vanga, az 1984-ben elhunyt vak médium ijesztő jóslatokat fogalmazott meg életében. Követői meggyőződéssel állítják, ha beválnak a 2025-re jósolt látomásai, akkor kemény év elé nézünk. 

Baba vanga
Baba Vanga 
Forrás: Youtube

Baba Vanga: kapocs múlt, jelen és jövő között

A bolgár asszony ugyan vakon élte le életét, volt néhány olyan hátborzongató jóslata, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. 1989-ben állítólag ezt mondta: 

Horror, horror! Az amerikai testvérek elesnek, miután megtámadták őket az acélmadarak. A farkasok üvölteni fognak egy bokorban, és ártatlan vér csorog majd.

Követői úgy gondolják, hogy az amerikai testvérek a World Trade Center ikertornyaira utaltak, az acélmadarak az eltérített repülőgépekre, a bokor szó pedig az Egyesült Államok akkori elnöke, George W. Bush nevére utalt. Az idős asszony azt is jósolta, hogy Indira Ghandi füstben és tűzben fog meghalni, az asszonyt 1984-ben lelőtték. 

Baba Vanga több természeti katasztrófát is előre látott. 2022-ben Baba Vanga azt jósolta, hogy a világ nagyvárosait szárazság és vízhiány sújtja majd. Abban az évben az Egyesült Királyságban a legszárazabb július volt 1935 óta. Más európai országokban, köztük Franciaországban, Olaszországban és Portugáliában rekordméretű szárazság és erdőtüzek sújtottak azon a nyáron. Arra az évre Baba Vanga árvizet is jósolt,  2022 júliusában négy nap alatt nyolc hónapnyi eső esett Sydneyben.

2025- a borzalamak éve lesz

Baba Vanga 2025-re is tett néhány hátborzongató jóslatot. Állítólag azt is látta, hogy Lewis Hamilton megnyeri nyolcadik világbajnoki címét, de ami sokkal döbbenetesebb: 

Idegenek bukkannak fel egy sporteseményen. 


Baba Vanga szerint a háborús helyzet is tovább fokozódik, így világbékére biztosan nem számíthatunk.

Baba Vanga a saját halálát is megjósolta

Bár a bolgár asszony jóslatai nem mindig pontosak, a saját halálát napra pontosan megmondta. A látnok 84 évesen mellrákban halt meg Szófiában 1996 augusztus 11-én. 

Egy 1990-es interjúban azt állította, hogy 5079-ben lesz a világvége- ha ez igaz, akkor még bőven van időnk.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.