Elhagyta az egyetemet, visszatért anyjához Suri Cruise

EXCLUSIVE: Suri Cruise Carries The Family Cat Eleanor While Walking With a Friend in New York City
Northfoto - TheImageDirect.com
New York katie holmes Suri Cruise
New Yorkban kapták lencsevégre Katie Holmes és Tom Cruise lányát. Suri Cruise augusztusban költözött be a kollégiumba.

Iskolai szünet kezdődött a Carnegie Mellonban, Suri Cruise iskolájában. A 18 éves lány képzőművészetet tanul, de most egy kis időt ismét az édesanyjával és New York-i barátaival tölt.

Suri Cruise otthon tölti a szemeszteri szünetét
Suri Cruise táskájában édesanyja macskája lapul 
Forrás: Northfoto

Suri Cruise augusztusban költözött be a kollégiumba

Surit édesanyja költöztette be a koleszba. A lány egy másik diáklánnyal osztozik a kollégiumi szobán, így hatalmas változás ez az életében. Természetesen Tom Cruise és Katie Holmes lányának lenne lehetősége lakást bérelnie az iskola környékén, de Suri másképp döntött. „Suri a teljes egyetemi élményt akarja, ezért kipróbálja a kollégiumi szobákat, és lesz egy szobatársa" - nyilatkozta akkor egy bennfentes. 

Katie Holmes üresfészek-szindrómával küzd

Katie nehezen dolgozta fel, hogy lánya már nem vele lakik, ugyanakkor tudomásul vette, hogy ez az élet rendje. Egy interjúban elmondta, hogy igyekszik kreatív tevékenységekkel lekötni magát, ráadásul büszke a lányára, aki eszébe juttatta az ő egykori egyetemi éveit is. 

Édesanyja macskájával sétált Suri 

Katie Holmes lánya érettségije után posztolt először a cicáról, és elárulta, hogy Elenornak hívják. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.