Gyomorrontásnak gondolta a fájdalmait a férfi, de kiderült, hogy valami él benne

panasz gyomorrontás fájdalom
Egy 23 éves férfi döbbenetes orvosi diagnózist kapott, miután fájdalmai miatt elment egy kivizsgálásra. Gyomorrontásra számított, de az igazság azonban egészen más volt… Kiderült, hogy valami él és mozog benne.

A legtöbben ismerjük azt a kellemetlen érzést, amikor egy kiadós étkezés után emésztési panaszok kínoznak. Ám ami egy fiatal indiai férfival történt, az minden képzeletet felülmúl. Nem gyomorrontás vagy gyomorsav okozta a fájdalmait, hanem egy élő rovar, amely szó szerint otthonra talált a testében.

gyomorrontás, gyomorpanasz, gyomorfájdalom
Gyomorrontással ment orvoshoz, de megdöbbentő diagnózist kapott
Forrás: Shutterstock/Yurii_Yarema

Egy ártatlan gyomorrontás, vagy mégsem?

A 23 éves férfi, aki Újdelhiben él, néhány napig tartó hasfájás és puffadás miatt keresett fel egy helyi kórházat, ahol alapos vizsgálatokat végeztek rajta. Mivel a panaszok megjelenése előtt utcai ételeket, arra gondolt, hogy az emésztési problémáit egyszerű gyomorrontás okozza. Ám ahogy a fájdalma nem csökkent, végül orvosi segítséget kért és az eredmény megdöbbentette.

Az újdelhi Fortis Vasant Kunj Kórház orvosai átfogó vizsgálatokat végeztek, és egy sokkoló felfedezést tettek: egy három centiméteres, élő csótány kúszott be a férfi testébe. Az apró lény mozgott, sőt, életjelet adott magáról! A férfi éppoly döbbenten fogadta a hírt, mint az orvosok, akik elmondása szerint a rovar minden nehézség nélkül életben maradt a testében.

Dr. Shubham Vatsya, a kórház gasztroenterológus szakorvosa, így nyilatkozott az Indian Expressnek: „Még mi is meglepődtünk azon, hogyan maradhatott épen a csótány. A beteg néhány napja küzdött emésztési panaszokkal és puffadással. A szokásos vizsgálatok során bukkantunk rá véletlenül a rovarra."

A férfi sem tudta megmondani, hogyan került a csótány a testébe, de az orvosok feltételezik, hogy álmában, véletlenül nyelhette le. Szerencsére a csótányt sikerült eltávolítani egy gyors, tízperces beavatkozással.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.