Ők voltak a 31 évesen elhunyt Liam Payne barátnői: még Naomi Campbell-lel is járt

gyász One Direction Liam Payne
A szerdán elhunyt fiatal zenészt számos ismert nővel kapcsolatba hozták, miután 2010-ben a One Direction tagjaként híressé vált. Liam Payne olyan együtt volt többek között Cheryl Cole-lal és Naomi Campbell-lel is.

A One Directon egykori énekesének és zeneszerzőjének halála az egész világot megrázta. A zenekar hazánkban is óriási rajongótáborral rendelkezett. Liam Paine egy szálloda harmadik emeletéről zuhant ki szerdán röviddel 5 óra után Buenos Airesben. Halálának körülményeit a rendőrség még vizsgálja, de szemtanúk szerint a zenész zaklatottan viselkedett a halála előtt, a laptopját is összetörte. Azt találgatják, hogy az exével folytatott jogi csatározás miatt borulhatott ki Payne. Az énekes egyébként jelenlegi párjával Kate Cassidyvel nyaralt Argentínában, ám a modell már nem volt az országban, amikor Liam meghalt. Liam Payne életéből két nőt a halálhíre kapcsán már megismertünk, de lássuk, kivel volt még együtt.

Liam PAYNE died.
Liam Payne 31 éves korában hunyt el Argentínában, kizuhant eg yszálloda harmadik emeletérről.
Forrás: AFP

Liam Payne barátnői

Liam Payne együtt volt a brit X Factor táncosnőjével, Danielle Peazerrel, majd összejött a gyerekkori szerelmével. Első igazán híres partnere Cheryl Cole lett, aki zsűritag volt a tehetségkutatóban, amikor Payne 2010-ben versenyzett. A párosnak közös gyereke is született van, egy kisfiú, aki a Bear nevet kapta. A szerelem nem tartott sokáig, két év randizás után szakítottak. Payne aztán kapcsolatba bonyolódott Maya Henryvel, akivel két év után eljegyezték egymást, ám 2022-ben szakítottak. Kapcsolatuk viharosságát az is jelzi, hogy az első szakítás után röviddel ismét összejöttek, de pár hónappal később megint búcsút intettek egymásnak, az eljegyzésüket is felbontották. Sajtóértesülések szerint Payne félrelépett, közel került Aliana Mawla influenszerhez. Aliana képviselője azonban tagadta, hogy a nőnek köze lett volna a szakításhoz.De lássuk időrendben, kinek volt még köze a tragikus sorsú énekeshez.

Danielle Peazer

A brit zenész 2010-től 2012-ig járt a táncosnővel. Még ugyanazon éve decemberében ismét együtt látták őket, de a dolgok 2013 elején végleg megromlottak köztük.

Celebrity Sightings In London - April 2, 2013
Danielle Peazer és Liam Payne
Forrás: Getty Images

Sophia Smith

Payne 2013 májusában kezdett el randizni gyerekkori barátjával, de 2015 októberében szakítottak. Az énekes akkor azt mondta, hogy teljesen összetört Smith miatt.

Celebrities On The Red Bull Energy Station
Sophia Smith és Liam Payne
Forrás: Getty Images

Cheryl Cole

2016 februárjában jött össze Cheryl Cole és Liam Payne. A párnak 2017 márciusában született egy Bear nevű kisfia, de ez sem tartotta össze őket, 2018 júliusában jelentették be szakításukat.

„Nehéz döntés volt számunkra. Még mindig nagyon szeretjük egymást, egy család vagyunk” - írta Payne a nyilatkozatában. „Bear a világunk középpontja, együtt akarunk haladni az úton, így arra kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket."

The BRIT Awards 2018 - Red Carpet Arrivals, Cheryl Cole és Liam Payne
Cheryl Cole és Liam Payne
Forrás: Getty Images

Naomi Campbell

Payne-t 2019 januárjában rövid időre összehozták a szupermodellel. Sasszemű rajongók szúrták ki, hogy a modell és az énekes az Instagramon flörtöl egymással.

Celebrity Sightings - Paris Fashion Week - Haute Couture Fall/Winter 2024/25 - Day Two
Naomi Campbellről és Liam Payne-ről nem készült hivatalos fotó
Forrás: Getty Images

Maya Henry

Liam Payne-t először 2018 augusztusában hozták kapcsolatba Maya Henryvel, de csak a következő nyáron vállalták fel egymást a nyilvánosság előtt. Payne 2019 szeptemberében beszélt először Mayáról, azt mondta: „Nagyon boldog vagyok most”. 2020 augusztusában Payne eljegyezte Henryt, egy évvel később, 2021 júniusában azonban szakítottak. A páros szeptemberben kibékült, de a kapcsolatuk 2022 májusában végleg kifújt. Henry a zenész halála előtt héten távolságtartásivégzést kért Payne ellen. Erről bővebben ebben a cikkünkben írtunk

Liam Payne és Maya Henry
Liam Payne és Maya Henry
Forrás: AFP

Aliana Mawla

Nem sokkal azután, hogy híre ment a Henryvel való szakításának, Payne-t 2022 májusában Aliana Mawla influenszerrel hozták kapcsolatba. A párt kézenfogva látták sétálni Londonban, és még ugyanabban a hónapban ölelkezve fotózták le őket. A modell később cáfolta azokat az állításokat, miszerint ő és Payne akkor jöttek össze, amikor a zenész még Henryvel volt együtt.

„Aliana semmilyen körülmények között nem keveredett volna bele egy ilyen kapcsolatba” - mondta akkoriban Mawla képviselője.

Celebrity Sightings In Miami - June 1 2022, Aliana Mawla
Aliana Mawla tagadja, hogy együtt lett volna Liam Payne-nel - a sormintába azonban beleillik
Forrás: Getty Images

Kate Cassidy

Miután Payne és Mawla kapcsolata kifulladt, a zenész Kate Cassidy párja lett. 2023 májusában derült ki, hogy Cassidy és Liam kicsivel kevesebb mint egy év randizás után szakítottak. Később azonban visszataláltak egymáshoz, 2024 februárjában együtt vettek részt a párizsi divathéten. Azóta is együtt voltak, Liam Payne halálakor együtt nyaraltak Argentínában.

The Fashion Awards 2022 - Pre-Ceremony Drinks
Forrás: Getty Images for BFC/The Fashion Awards 2022 - Pre-Ceremony Drinks

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.