Megszólalt Liam Payne volt menyasszonya: Maya Henry megtörte a csendet

zaklatás Maya Henry Liam Payne
Alig két nappal a One Direction énekesének halála előtt Maya Henry megbízta jogi csapatát, hogy küldjön levelet a popsztárnak, amelyben azzal vádolta meg, hogy zaklatta. Liam Payne október 16-án halt meg Argetínában, kizuhant egy szálloda harmadik emeletéről.

Liam Payne volt menyasszonya, a 23 éves Maya Henry megtörte a csendet. Képviselője a sajtó megkeresésére azt nyilatkozta, a modell sokkos állapotban van.

Liam Payne és Maya Henry
Liam Payne és Maya Henry
Forrás: AFP

Alig két nappal Liam Payne halála előtt Maya megbízta jogi csapatát, hogy küldjön egy levelet a popsztárnak, amelyben azzal vádolta meg, hogy többször is kapcsolatba lépett vele és szeretteivel az akarata ellenére. Liam és Maya három évig voltak együtt, 2022 májusában szakítottak, de kapcsolatuk viharos volt.

A The Sunnak adott nyilatkozatában Maya szóvivője ezt mondta: Maya Henry a múlt héten felszólította Liam Payne-t, miután új és aggasztó információk láttak napvilágot. Marco Crawford és Daniel Cerna ügyvédeket bízta meg a képviseletével. Jelenleg ez az egyetlen kommentárja az üggyel kapcsolatban.”

Liam Payne zaklatta Maya Henryt

A TikTokon Maya korábban ezt állította Payne-ről egy videóban: „Mióta szakítottunk, felrobbantja a telefonomat. Különböző telefonszámokról hív, így sosem tudom, honnan jön. Új fiókokat hoz létre, hogy üzengessen nekem. Mindig egy rohadt új fiók. Minden alkalommal, amikor látom, hogy egy új felbukkan a telefonomon, azt mondom: 'Ó, már megint itt tartunk'. E-maileket is küld nekem."

Hozzátette, nincs jó vagy rossz időpont arra, hogy ilyen ügyekben valaki megszólaljon, és nagyon zavarja, hogy Payne még mindig nem hagyja békén.

Undorodom ettől az ördögi viselkedéstől. Ez enyhén szólva is több mint visszataszító és megdöbbentő.

Liam Payne halála

A popsztár Buenos Airesben tartózkodott, amikor tragikus módon lezuhant szállodájának harmadik emeletről. A zenész a hotel egyik udvarára zuhant, székek és asztalok közé. A hírek szerint a helyszínelők egy piros sátrat állítottak a holttest fölé, miközben a rendőrök megkezdték a nyomozást. Helyi lapok arról is írnak, hogy Payne halála előtt a szállodához rendőröket hívtak egy agresszív férfi miatt, aki drog vagy alkohol hatása alatt állhatott. Amikor azonban megérkeztek, Liamet holtan találták. Szemtanúk szerint az énekes összetörte a laptopját, az incidenst követően pedig vissza kellett vinni a szobájába.

A 31 éves Liam Payne a One Direction nevű a fiúbanda révén vált híressé, majd a csapat feloszlása után saját szólókarrierbe kezdett. A karrierjével sem volt minden rendben, a The Sun múlt héten hozta nyilvánosságra, hogy Liam szakított a menedzsmentjével, és félretette a második szólóalbumának terveit.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.