Liam Payne tragédiája: véletlen baleset vagy öngyilkosság?

One Direction öngyilkos öngyilkosság Liam Payne
Az egész világot megrázta a One Direction énekesének halála. Úgy tudni, Liam Payne súlyosabb függőségekben szenvedett, mit állította. A zenész egy hétéves kisfiút hagyott maga után.

Liam Payne, a One Direction egykori énekese lezuhant egy szállodája erkélyéről Argentínában. A 31 éves zenész ügyében nyomoznak, nem tudni, véletlen baleset vagy öngyilkosság történt-e. 

Régóta küzdött a démonaival Liam Payne
Régóta küzdött a démonaival Liam Payne
Forrás: AFP

Liam Payne hatalmas balhét csinált a halála előtt

A TMZ információi szerint Liam Payne roppant kiszámíthatatlanul viselkedett élete utolsó óráiban, a szállodában is nagy balhét csinált, őrjöngött, összetörte a laptopját, a személyzet vitte vissza a szobájába, és hívták a segélyhívót is. Liam és barátnője, Kate Cassidy a zenész halála előtt pár órával még a szobájukból posztoltak. Úgy tudni Liamet az dühítette fel, hogy korábbi menyasszonya, Maya Henry zaklatással vádolta meg.

Liam Payne nemrég Argentínában járt egykori zenésztársa, Niall Horan koncertjén, úgy tudni, itt újra összejöttek a One Direction tagja. Liam mindössze 16 éves volt, amikor csatlakozott a One Directionhöz, a csapat a világ egyik legismertebb fiúbandájává vált, miután 2010-ben elindultak a brit X Factorban. A banda - melynek fő dalszerzője Payne volt - végül 2015-ben feloszlott. 

Egy 7 éves kisfiút hagyott félárván

A One Direction énekesének van egy 7 éves kisfia, Bear, aki Cheryl Cole-tól született. A kapcsaolatnak egy évvel a gyerek megszületése után vége lett, állítólag Payne agresszív viselkedése miatt. 

Liam nyíltan beszélt függőségeiről 

Liam Payne pár éve őszintén beszélt a függőségeiről, de az ismerősei szerint elbagatellizálta azokat. 

Sokkal komolyabb volt a gond, mint ő állította

 - nyilatkozták a bennfentesek. Liam 2021 júniusában beszélt arról, hogy egy időben, amikor a One Direction turnézott, alkohol- és gyógyszerfüggőséggel küzdött, és a dolgok annyira elfajultak, hogy már nem akart élni.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.