Harry Styles édesanyja is Liam Payne-re emlékezik: egy összetört szívvel búcsúzik az énekestől

Liam Payne 1993:2024 One Direction Singer
Northfoto - Daniel DeSlover
Harry Styles One Direction gyász Liam Payne
Anne Twist sok időt töltött a One Direction énekesével, amikor a fia és elhunyt zenésztársa együtt dolgoztak. Harry Styles édesanyja azóta ismerte Liam Payne-t, hogy 2010-ben az X-Faktorban a fiával együtt híresek lettek.

A One Direction tagjai külön-külön jelentkeztek 2010-ben az X-Faktorba. Liam Payne, Harry Styles és másik három társuk szólóban érkezett, ám a zsűri látot bennük valamit, ami alapján zenekarrá állították össze a fiatalokat, akik a versenyben alapították meg One Direction néven a fiúbandát, amellyel végül szupersztárrá váltak annak ellenére, hogy a show-nak csak a harmadik helyezettjei lettek.

Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan és Louis Tomlinson
A One Direction tagjai, Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan és Louis Tomlinson az X-Faktorba szólóénekesként érkeztek, zenekarként távoztak
Forrás: Getty Images via AFP/2012 Getty Images

Harry Styles anyja szinte fiaként szerette Liam Payne-t

„Csak egy fiú ...” — írta az Instagramon egy fekete háttér előtt egy összetört szív emoji fotója mellé Anne Twist, miután megtudta, hogy Liam Payne távozott az élők sorából

Az X-Faktor több sztárja is reagált Liam Payne halálára

Az X-Faktor több sztárja is tisztelgett Payne előtt a közösségi médiában: a műsorvezető Dermot O'Leary egy fekete-fehér fotót osztott meg az Instagramon, a következő képaláírással: „A legrosszabb hír. Emlékszem, amikor 14 évesen megjelent az X-Faktor meghallgatásán, és Sinatrát énekelt nekünk. Egyszerűen imádott énekelni”.

Olly Murs, aki az együttes előtt egy évvel szerepelt a The X-Factorban, az Instagramon posztolt egy fotót magáról, amelyen Payne-nel nevetgél.

„Ez a hír lesújtó, nem találok szavakat, mindig jót nevettünk, amikor találkoztunk (..) Liamnak ugyanazok voltak a szenvedélyei és álmai, mint nekem, így azt látni, hogy az élete ilyen fiatalon véget ért, keményen megüt, igazán elkeserít és össze vagyok törve a családja és a fia miatt is, aki Bear elvesztette az apját... gondolok rájuk! RIP Liam” — írta az énekes.

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.