Meghalt a Baywatch legendás vízimentője: az egész világ világ rajongott érte egykor

gyász Baywatch vízimentő
Az amerikai sorozat szereplője 68 éves volt. Michael Newman, a Baywatch Newmie-je hosszú ideje beteg volt.

Michael Newman 18 éve küzdött a Parkinson-kórral. A 68 éves színész vasárnap este hunyt el. 

Michael Newman, a Baywatch Newmie-je volt
Michael Newman, a Baywatch Newmie-je volt
Forrás: Northfoto

Michael Newman, a Baywatch Newmie-je volt

Newmie halálát a színész közeli barátja, Matt Felker megerősítette és hozzátette, a színésznek szívproblémái voltak. Arról is beszélt, hogy amikor utoljára látta Newmant, az az mondta neki, hogy még épp időben érkezett. Felker, aki az After Baywatch: Moment in the Sun című Hulu-dokumentumfilmek rendezője volt elmondta, Michael Newman családja és barátai körében hunyt el. 

Civilként is életmentő volt

Kevesen tudják, hogy Newman nem csak a Baywatch-ban volt életmentő, a sorozat forgatása alatt is tűzoltóként dolgozott. Michael a Baywatch 10 évadának 150 epizódjában szerepelt 1989 és 2001 között, majd visszavonult a színészettől. 

50 évesen diagnosztizálták Parkinson-kórral

Michael Newman küldetésének tekintette, hogy segítsen sorstársain, éveken át pénzt gyűjtött a Michael J. Fox Alapítvány számára is, hogy segítsen a Parkinson-kór gyógyításában - írja a Mirror.  „Ez a halálos betegség több időt hagyott a gondokodásra, mint amennyit szerettem volna, de bölcsességet is adott. A testem olyan lassan változott, hogy szinte észre sem veszem, mégis állandóan emlékeztetett arra, hogy a Parkinson-kór mostanra életem központjává vált” - nyilatkozta a People-nak.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.