Britney Spears megint megházasodott: nem találod ki, kihez ment hozzá

esküvő menyasszony britney spears
„A nap, amikor feleségül vettem magam" - írta furcsa posztjához az énekesnő. Britney Spears menyasszonyi ruhában és fátyolban jelentkezett be közösségi oldalán.

Britney Spears mindenkit meglepett nagy bejelentésével. A közösségi oldalán jelentette be, hogy feleségül vette saját magát.

Britney Spears
Britney Spears feleségül vette saját magát
Forrás: AFP 

„A nap, amikor feleségül vettem magamat. Kínosnak vagy hülye dolognak tűnhet, de szerintem ez a legzseniálisabb dolog, amit valaha tettem!!!" - írta a 42 éves énekesnő videóhoz, amiben szaténruhában és fátyolban illegeti magát. A poszt után még két olyan videót is közzétett, amiken bikiniben vonaglik egy nyaralóhelyen, amit gyönyörűnek írt le. Közölte azt is, hogy áldottnak érzi magát, hogy ott lehet.

Britney Spearst a csőd fenyegeti

Áprilisban írtunk arról, hogy az énekesnő komoly veszélyben van, mind anyagi, mind mentális értelemben. Rosszabbul van, mint amikor édesapja gondnoksága alatt állt. Teljesen diszfunkcionális, radikális hangulatváltozásai vannak, melyek szó szerint sokkolóak. Az a néhány ember, aki még az énekesnő mellett maradt dühös amiatt, hogy megszűnt a gondnokság, szerintük nem volt igazságos az ítélet, ráadásul az énekesnő vagyona is veszélyben van. Britney szórja a pénzt, a csőd fenyegeti. Havonta utazik egzotikus helyekre, rendszeresen magánrepülőgépet bérel (utanként egymillió dollárért), méregdrága hotelekben száll meg, és ott rendszerint az elnöki lakosztályt foglalja el. Úgy tűnik, a helyzet azóta sem változott...

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.