Eddig nem látott fotó került elő a beteg Michael Schumacherről: nem így emlékeznek rá a rajongók

michael schumacher
AFP - AFP
Michael Schumacher fotó múlt Willi Weber
Soha nem látott fotó került ki a közösségi médiába a legendás F1-pilótáról. A síbalesete óta nem látott Michael Schumacherre nem így emlékszik a közönség.

Ahogy azt a Life is megírta, Michael Schumacher síbalesete óta először, a lánya esküvőjén jelent meg nyilvánosság előtt. Az elmúlt 12 évben kizárólag a család és néhány közeli barát látogathatta a Forma-1-es legendát, ez volt az első alkalom, hogy másokkal is találkozhatott. Ugyanakkor fotók nem készülhettek róla, állítólag a telefonokat is le kellett adni a vendégeknek a belépés előtt. Ám most egy eddig nem látott fotó került napvilágra.

Michael Schumacher
Michael Schumacher megjelent lánya esküvőjén
Forrás:  AFP

Nem a jelen, hanem a megdöbbentő múlt néz vissza Michael Schumacher fotójáról

A fotó akkoriban készült, amikor az F1 későbbi sztárja és Willi Weber, Schumi egykori menedzsere és barátja, mondhatni pótapja megismerték egymást. Az X-en megosztott képen Michael Schumacher szinte felismerhetetlen, a frizurája a bajsza a későbbiekben nem volt jellemző a mindig jólfésült és sportosan is elegáns autóversenyzőre. 

A képhez Willi Webertől idéztek:
„Minden így kezdődött. Láttam, hogy a kissrác felmászik a lakóautóm lépcsőjén. Nagyon egyedi frizurája volt. Olyan furcsa bajusszal, mintha összeragasztották volna.
— Te vagy Schumacher? - kérdeztem.
— Igen, én vagyok. Michael Schumacher vagyok — válaszolta”.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.