Forradalmi felfedezés a NASA-nál: idegen élet jeleire bukkantak

National,Radio,Astronomy,Observatory,Known,As,The,Very,Large,Array
Shutterstock - Heidi Besen
bejelentés idegenek NASA
Simon Holland brit akadémikus, aki részt vett különféle projektekben, beleértve a Földet fenyegető aszteroidák nyomon követését, kijelentette, hogy meg van győződve arról, hogy forradalmi felfedezések küszöbén állunk. A NASA alkalmazottja azt állítja, bizonyítékot találtak az idegen intelligenciára létezésére.

A NASA alkalmazottja azt állítja, hogy Mark Zuckerberg Breakthrough Listen projektjéből származó bennfentesek informálták arról, hogy hír érkezhet egy hónapon belül, amely potenciálisan egybeesik az amerikai választásokkal kapcsolatos izgalmakkal. Szerinte a kutatók, akik ehhez a brit, oxfordi kezdeményezéshez tartoznak, már birtokában lehetnek meggyőző bizonyítékoknak, amelyeket az ausztráliai Parkes-teleszkóp által felfedezett idegen jelekből szereztek.

NASA
Forradalmi felfedezés a NASA-nál: idegen élet jeleire bukkantak
Forrás: Shutterstock

Forradalmi felfedezés a NASA-nál: idegen élet jeleire bukkantak

„Több éve találták a nem emberi technológiai aláírás bizonyítékait a Parkes-teleszkóp használatával Ausztráliában" -  jegyezte meg, hangsúlyozva, hogy a techmogulok, Zuckerberg és Yuri Milner által finanszírozott tanulmány sürgősen további adatokat keres, hogy megerősítse a páratlan felfedezéseket. Holland figyelmeztetett, hogy veszélyben vannak, félő, hogy mások megelőzik őket a közzétételben.

A csillagászok már korábban is izgatottak voltak a potenciális „idegen” adások miatt. Amikor a pulzárokat először fedezték fel, azokat „LGM” vagy „kis zöld ember” objektumokként katalogizálták. Ezen kívül a 1977-es „Wow!” jel soha nem lett véglegesen azonosítva. Holland azonban úgy véli, hogy ezúttal ez lehet a valóság.

A tudósok érthetően rendkívül óvatosan járnak el, mielőtt ilyen monumentális bejelentést tennének. Holland azonban arra számít, hogy a Breakthrough Listen csapata Oxfordban vagy a kínai csapat a következő hónapban bejelentheti az eredményeket.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.