szexuális ragadozó Sean Diddy Combs P. Diddy börtön
Nincs megelégedve a börtönben kapott étellel a zenész. P. Diddy napi háromszor étkezhet, az ügyvédje elárulta, miből áll a menü.

P. Diddy rettenetesen szenved a börtönben. A zenészt emberkereskedelemmel és zsarolássa, valamint sorozatos szexuális zaklatással vádolják. Az 54 éves rapper jelenleg Brooklyn hírhedt szövetségi börtönében, a Metropolitan Detention Centerben  várja tárgyalását. Sean “Diddy” Combs ügyvédje most betekintést engedett a rapper rácsok mögötti életébe.

P. Diddy szenved a börtönkajától
P. Diddy szenved a börtönkajától
Forrás: Getty Images 

P. Diddy nehezen viseli, hogy nem azt eheti, mint eddig 

„Azt hiszem, az ételtől szenved a legjobban,  számára ez durva”  -  idézi a People  Combs ügyvédjét, Marc Agnifilót.  Combs 6 órakor kezdi a napot egy gabonapelyehből, gyümölcsből és reggeli süteményből álló reggelivel. Az ebédet állítólag 11 órakor szolgálják fel, és főételekből áll, mint például hamburger, sült hal vagy marhahús taco, hétvégén pedig rántottát és kekszet is választhatnak. A fogvatartottak 16 óra után vacsoráznak: csirkefajitast, tésztát és marhasültet, valamint vegetáriánus ételeket kapnak, mint a lencse, a tofu és a sült bab. Ahogy a többi rabnak, Combsnak is napi háromszori étkezést szolgálnak fel, amelyet a cellájába szállítanak. A The Post arról számolt be, hogy Combsnak csak napi egy órát szabad a levegőn töltenie, és hetente háromszor zuhanyozhat.

 

Hosszú a bűnlajstoma Combsnak

Akár életfogytiglan börtönre is ítélhetik a szexuális ragadozó rappert, akinek ügyét exe, Cassie Ventura robbantotta ki. Azóta többen is feljelentették P. Diddyt, Adria Sheri English táncosnő a mocskos buliiról számolt be, és nemrég egy nő azzal állt elő, hogy a zenész bedrogozta, megerőszakolta és teherbe ejtette

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.