Sallai Nóra férje összeomlott: a barátok nem merik egyedül hagyni a családfőt

tragédia Sallai Nóra balesete család
Sallai Nóra, a Jóban Rosszban egykori színésznője szeptember 27-én súlyos autóbalesetet szenvedett kisfiával együtt. Állapotuk azóta válságos. A család teljesen összetört. Most mindenki Sallai Nóra és kisfia felépüléséért imádkozik.

Szeptember 27-én Sallai Nóra, színésznő és ötéves kisfia egy családi rendezvényről tartott haza, amikor egy 130 km/órával száguldó, kivilágítatlan luxusautó beléjük hajtott. A Jóban Rosszban egykori szereplője és kisfia súlyosan megsérültek, állapotuk azóta is válságos.

Sallai Nóra
Sajtóértesülések szerint Sallai Nóra férje összeomlott
Forrás: TV2

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Sallai Nóra és kisfia két külön kórházban fekszenek, így a család folyamatosan ingázik, hogy láthassák és támogathassák szeretteiket. Úgy tudni, egyszerre két fő tartózkodhat Nóránál és csupán 10 percig az intenzív osztályon. 

Összeomlott a családfő, Sallai Nóra férje

Egyes sajtóértesülések szerint Nóra férje, Bence teljesen összeomlott a tragédia súlya alatt. Állítólag a munkájával is teljesen felhagyott annak érdekében, hogy folyamatosan a szerettei mellett lehessen. A család és a barátok pedig egyetlen percre sem merik magára hagyni a megtört családfőt. 

A balesetről bővebben:

A baleset pénteken történt Alsónémediben. A 44 éves színésznő és ötéves kisfia egy családi látogatásról tartottak hazafelé. Anya és fia egy szürke Opelben utaztak és éppen egy mellékutcáról kanyarodtak ki a Haraszti útra.  Az ott haladó BMW sofőrje azonban olyan sebességgel haladt, hogy hiába próbálta elrántani a kormányt, amikor észrevette a kanyarodó járművet, így hatalmas erővel nekiütközött. A becsapódás következtében a színésznő autója felborult, ő és kisfia pedig az autó roncsai alá szorultak. A kisfiút a helyszínen újra kellett éleszteni. A mentők válságosban állapotban szállították őket kórházba. A BMW utasai egy 18 és egy 21 éves fiatal voltak, ők könnyebben sérültek, de őket is bevitték a kórházba - írta meg a Life.hu.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.