Csizmát rendelt a netről, veszélyes állat volt a csomagjában

webáruház skorpió kína
Egy olcsó árucikkeket forgamazó, ismert webáruházból rendelt magának csizmát egy nő, de nem azt kapta, amire számított. A Shein skorpiót is küldött neki a lábbeli mellé.

Egy diák többet kapott, mint amire számított. Az olcsó termékeket forgalmazó kínai webáruház csomagját kinyitva veszélyes állatot talált. A Shein skorpiót is csomagolt a megrendelt csizma mellé.

shein skorpió
Csizmát rendelt a netről az egyetemista, de a Shein skorpiót is küldött
Forrás: Shutterstock

„Azt hittem először, hogy egy játék - aztán megmozdult” - mondta Sofia Alonso-Mossinger, hozzátéve, hogy az egész nagyon ijesztő volt. A Bristoli Egyetem hallgatója a lakótársai segítségével a betolakodót a kádba terelték, aztán hívtak egy szakértőt, aki begyűjtötte.

A kínai székhelyű webáruház közölte, hogy belső vizsgálatot folytattak, és úgy találták, hogy minden működési folyamatot szabályosan betartottak.

„Helyszíni csapataink ellenőrizték a szállítmányok csomagolási folyamatát, és elvégezték a raktárunkban lévő áruk ellenőrzését, és megerősítették, hogy minden szabványos működési folyamatot betartottak " - nyilatkozták.

A szakember, aki elvitte a skorpiót azt mondta, az állat elég komoly csípést tud okozni, ami potenciálisan halálos is lehet, ám egy átlagos felnőttnek csak kellemetlen napokat okozna. Szerencsére a szóban forgó egyednek nem volt tüske a farkában. 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.