Megkezdődtek a találgatások: vajon hol tölti a karácsonyt Harry herceg és a családja?

ünnep karácsony Meghan Markle Harry herceg
Közeleg a karácsony, ami a brit királyi családban komoly kérdéseket vet fel. Hol ünnepel majd Harry herceg, Meghan Markle és a gyerekeik?

2020 óta, amikor Harry herceg és Meghan Markle elhagyta a királyi családot, a pár és gyerekeik az Egyesült Államokban ünnepli a karácsonyt. Most azonban újra felmerült a kérdés: idén hol tartózkodnak majd. A szóbeszéd szerint ugyanis Harry nagybátyja, Earl Spencer szívesen látná őket. 

Még nem tudni, hol karácsonyozik Harry herceg és családja
Még nem tudni, hol karácsonyozik Harry herceg és családja
Forrás: Getty Images

Harry még nem döntött

A brit királyi család a karácsonyt Sandringhamben tölti, ám az nem valószínű, hogy Harryék is kapnak meghívót. Mindeközben amióta nem kapnak fokozott rendőri védelmet, a herceg nem szívesen viszi feleségét és gyermekeit a szülőhazájába, mert félti a biztonságukat. 

Bár Harry herceg az apjától, Károly királytól és testvérétől Vilmostól elhidegült, kiderült, vannak olyan családtagok, akikkel tartja a kapcsolatot. Úgy tudni, még mindig szoros viszonyban áll anyai ágról való rokonaival és rendszeresen találkozik is velük

Hatalmas a dilemma

Ingrid Seward király életrajzíró szerint Harryék még nem döntöttek. Egyészt úgy gondolják, a gyerekeiknek jót tenne, ha találkoznának a családtagjaikkal, és a herceg is meglátogatná a beteg III. Károlyt. „Charles Spencer meghívása talán vonzó lehet, és így a gyerekeik találkozhatnak más unokatestvérekkel. Ugyanakkor ez rengeteg kérdést fel fog vetni. Harry meglátogatja majd az apját? Látni fogja a családja többi tagját is?”  - idézi Sewardot a Mirror

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.