Titokzatos UFO-felvétel terjed a TikTok-on: „Ilyet még soha nem láttam”

ufó, ufo
Science Photo Library via AFP/VICTOR de SCHWANBERG/SCIENCE PHOTO LIBRARY - Science Photo Library via AFP
TikTok videó UFO
Egy különös jelenséget örökítettek meg videón a Grissom légitámaszpont felett, amely Indiana állam Kokomo városának körzetében található. Ezen a környéken mostanában megszaporodtak az UFO-észlelések.

A környéken többen is beszámoltak csillogó, gyorsan mozgó fényekről az égbolton. Október 7-én több szemtanú osztott meg erről képeket és videókat a közösségi oldalakon. Az UFO-észlelések különböző találgatásokat indítottak el: egyesek katonai jelzőrakétákat emlegetnek, mások viszont egy titokzatos „téglalap alakú” UFO-t véltek felfedezni, amely október 8-án a Doppler-radarok alapján észlelhető lökéshullámot keltett.

UFO
Titokzatos UFO-felvétel terjed a TikTok-on
Forrás: Shutterstock

Titokzatos UFO-felvétel terjed a TikTok-on

Indiana államban nem szokatlanok az UFO-jelentések, és nemrégiben nyilvánosságra hozott kormányzati dokumentumok is beszámoltak hasonló esetekről katonai létesítmények környezetében. Glen VanHerck tábornok, a NORAD misszió vezetője az azonosítatlan tárgyak felderítésének szükségességére hívta fel a figyelmet, míg a Pentagon volt tisztviselői szerint a „rajokban észlelt” objektumok kihívásokat jelentenek a nemzetbiztonság számára.

@theparanormalpatriot929 This one looks the most like flares to me. Maybe grissom shot the flares, and attracted some extraterrestrial attention👽#aliensighting #ufo #indiana #paranormal #indianaufo #theparanormalpatriot ♬ Photoshoot - Gucci Mane

„Ilyet még soha nem láttam” - írta az egyik szemtanú a videó mellé.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.