Randitémák, amelyek garantálják, hogy többé nem találkoztok

Tired,Bored,Girl,Sitting,And,Drinking,Coffee,With,Her,Boyfriend
Shutterstock/Copyright (c) 2017 Dean Drobot/Shutterstock. No use without permission. - Dean Drobot
randi tabu ismerkedés
Összejöttetek a társkeresőn vagy a valóságban, megbeszéltétek az első randit, jöhet az ismerkedés a való életben. Az első randi amúgy is sok kihívást tartogathat, jó, ha felkészülsz rá, hogy ami a világhálón működött, az élőben nem biztos, hogy fog. Nem mindegy miről beszélgettek, és az se, hogyan.

Egy randi előtt mindig izgtott az ember, végre esélyt kap a boldogságra. Órákig készültök, a legjobb ruha, a legszebb smink, a kedvenc parfüm és egy rakás kusza gondolat indul el a megbeszélt helyre, kis szerencsével a megbeszélt időben. Amikor első alkalommal találkozunk valakivel, szeretnénk elkápráztatni, hiszen a cél, hogy legyen második randi is, ám sokszor a nagy igyekezetben a viselkedésünk kínossá válik, ráadásul annyi hülyeséget beszélünk össze, hogy az is csoda, ha a randipartnerünk nem hagy faképnél. 

randi, hibák, viselkedés
S nagy igyekezetben a viselkedésünk kínossá válik, csoda, hogy a randipartnerünk nem hagy faképnél
Forrás: Shutterstock

Ezeket a témákat kerüld el, ha szeretnél következő randit

 

Ne révedezz a múlton

Felejtsd el az exedet. Teljesen. A legjobb, ha se pozitív, se negatív történeteket nem mesélsz róla. Ha a randiparnered azt hallgatja, hogy összehasonlítgatod a volt pároddal, akkor könnyen levonhatja a következtetést: még nem vagy túl az előző kapcsolatodon

Ne vidd túlzásba a magabiztosságot

A nőknél is előfordul, de főleg a férfiak hajlamosak átesni a ló túlsó oldalára, a magabiztosságot összetévesztve az arroganciával. Nem kell kijavítanod senkit, nem kell uralnod a diskurzust, nem egy vitaklubban vagy, hanem randin. Szállj le a magas lóról, és ismerkedj, ennyi a feladat. 

Néha vegyél levegőt az önmarketing közben

Sikeres vagy a sportban, a szakmádban, az egyetemen, sok-sok eredménnyel büszkélkedhetsz, tényleg annyira nagyszerű vagy, ki ne akarna veled párkapcsolatot. Nos, az, akinek ezt az egészet meg kell hallgatnia. Nem átvilágításon vagy, hanem randevún. Önfényezés helyett figyelj a másikra is, és gondoskodj róla, hogy mindketten élvezzétek a találkozót. 

Ne panaszkodj

Nem azért találkoztatok, hogy életed minden baját rázúdítsd a randipartneredre. Ne most akard letolni a torkán a borzalmas gyerekkorodat, a gonosz matektanárt, aki tönkre tette az életedet, a rettenetes munkahelyedet és hasonlókat. A randin az ember jól akarja magát érezni, pozitív élményeket akar hozzá társítani. Miért akarna bárki egy újabb panasznapot magának. Ugyanez a helyzet a pletykákkal is, nem a randin van a helyük. 

Ne utalgass a szexre

Az első randin kétértelmű megjegyzéseket tenni, kacérkodni, szexről beszélni, fogdosni a másikat lehet, csak akkor ne csodálkozz, ha könnyűvérű nőnek, vagy olyan pasinak gondolnak, aki csak „azt” akarja... Ha így gondol rád a partnered, biztosan nem akar majd újra találkozni veled. 

Ha a fentiere odafigyelsz — no és az emberre, akivel randizol —, eggyel közelebb kerülhetsz egy komoly párkapcsolathoz.  

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.