A ChatGPT segítségével keresett magának feleséget a férfi: 5239 nővel beszélgetett a Tinderen

Man,Using,Chatgpt,In,The,Mobile,Phone.,This,App,Is
Shutterstock - Alex Photo Stock
párkeresés ChatGPT Tinder
Alekszandr Zsadan 2021-ben szakított korábbi szerelmével és arra gondolt, hogy a modern technológia segítségével keres partnert magának. A ChatGPT pogramot hívta segítségül, aki a moszkvai programozó helyett 5239 nővel folytatott beszélgetést a Tinderen.

Alekszandr Zsadan az elmúlt években több ezer nővel tartotta a kapcsolatot, amelyek közül a legtöbbükkel az ChatGPT-2-jén alapuló randi asszisztensse folytatott beszélgetést. A program munkája több volt mint sikeres, hosszú keresgélés, több száz személyes randevú után végre megtalálta az igazit, aki a programozó felesége lehet.

ChatGPT
A ChatGPT segítségével keresett magának feleséget a férfi
Forrás: Shutterstock

A ChatGPT segítségével szerzett magának feleséget az orosz férfi

A mesterséges intelligencia program először a férfi érdeklődési körét, preferenciákat elemezte ki és ez alapján küldött potenciális jelölteket. Abban is segítségére volt a férfinek, hogy kiszűrte azokat a profilokat, ahol alkohol látszódott, illetve azokat, akiket érdekelt a horoszkóp, a férfi ugyanis ezt nem találta vonzónak. Mindeközben Zsadan folyamatosan fejleszette az asszisztenst, amelynek köszönhetően egyre kevesebb hibát vétett a program. Végül több mint 5000 nő, több mint száz személyes randevú után megérkezett az igazi.  Az első hónapokban a ChatGPT volt az, aki tartotta a kapcsolatot a nővel, aki ezt utólag egy cseppet sem bánta, mondván a kezdeti beszélgetések egyébként is arról szólnak, hogy megismerjék a másikat, ebben nem hibázott a program. Ezt követték a személyes találkozók, ami után a férfi már nem vette igénybe a mesterséges intelligencia segítségét. Az ismerkedés annyira jól sikerült, hogy a pár 2023-ban összeköltözött és már az esküvőjüket szervezik. 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.