5 könyvújdonság, amit el kell olvasnod még augusztusban

Shutterstock/Song_about_summer -
olvasnivaló könyvek könyvajánló
Bár közeleg a nyár vége, ne töltsd el az augusztust egy jó könyv nélkül! Íme 5 könyvújdonság a romantikus regényektől az izgalmas krimikig, amelyek tökéletes kiegészítői lehetnek a nyári pihenésednek.

Bár közeleg a nyár vége, ha te is még csak most mész majd szabadságra, ne felejts el olvasnivalót csomagolni! Összegyűjtöttünk 5 nyári könyvújdonságot, a romantikus regényektől kezdve az izgalmas krimikig. Válogatásunkban garantáltan rátalálsz majd arra a könyvre, ami tökéletesen illik a nyári pihenésedhez.

könyvújdonság
Tedd félre a mobilod és merülj el egy regényben. Válassz ízlésnek megfelelőt az általunk ajánlott 5 könyvújdonság közül. Forrás: Shutterstock/Opat Suvi

5 könyvújdonság a nyár végére

A telefon folyamatos görgetése helyett érdemes könyvet olvasni, mert a könyvek valódi elmélyülést és pihenést nyújtanak, ellentétben a gyors információáradattal. Az olvasás segít ellazulni, elmerülni új világokban. Emellett a nyári időszakban több szabadidő áll rendelkezésre, így lehetőség van arra, hogy elmerüljünk olyan könyvekben, amelyekre a sűrű hétköznapok során nem jutott idő. Az olvasás segít csökkenteni a stresszt, javítani a koncentrációt és erősíteni a nyelvi készségeket.

1. Romantikus olvasmány

Annabel Monaghan: Jövő nyáron ugyanekkor

21.század kiadó

Forrás: 21.század kiadó.hu

Minden benne van, amit az ember egy nyári romantikus olvasmánytól kívánhat, tökéletes választás lehet a nyári olvasmánylistádhoz. A regény középpontjában egy fiatal nő áll, aki véletlenül egy rég elfeledett nyári szerelem váratlanul újra felbukkan, miközben saját életének kihívásaival küzd.

2. Időtlen klasszikus

Michael Ende: Momo

új kiadás, Móra Kiadó

mora.hu

Mélyen elgondolkodtató mese ami az időről, a társadalmi problémákról és az emberi kapcsolatok fontosságáról szól. A Momo egy olyan könyv, amely minden korosztály számára értékes tanulságokkal szolgál. A Végtelen történet szerzőjének világsikerű műve  Győri László új fordításában jelenik meg.

3. Krimi tele izgalmakkal

Dann McDorman: Egy gyilkosság megírásának krónikája

Agave Könyvek

agavekonyvek.hu

Elképesztően eredeti és fantáziadús detektívregény, amely tiszteletadás a műfaj klasszikusai előtt, valamint ördögien ravasz kirakós, amelyhez hasonlót még sosem olvashattál.

4. Életmód, egészség

Dr. Gabrielle Lyon: Örökké erősen

Jaffa Kiadó 

jaffa.hu

Akár a fogyást és a teljesítményedet szeretnéd maximalizálni, akár az öregedés hatásait szeretnéd enyhíteni, az Örökké erősen megmutatja, hogy miért, hogyan és mit kell tenned azért, hogy valódi változást érj el a testedben és az életedben!

5.  Kortárs irodalom

Fernanda Melchor: Ábrándozók

Európa Kiadó

europakiado.hu

Fernanda Melchor, a nagy sikerű Hurrikánok évada szerzője az egyik legizgalmasabb kortárs író a világirodalomban. Az Ábrándozók című új könyvének fullasztó és hömpölygő prózaáradatával a mexikói társadalom robbanásveszélyes törékenységét mutatja meg, és hogy az élet szövedéke miként tud a tinédzserek ábrándjai, vágyai és megpróbáltatásai mentén felfesleni. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.