Lazacspermával szépülnek a hírességek: Jennifer Aniston és Kim Kardashian is erre esküszik

2023 Time 100 Gala
AFP - AFP
bizarr Kim Kardashian fiatalság sperma Jennifer Aniston
A hírességek tényleg megtesznek mindent azért, hogy megőrizzék fiatalságukat. Jennifer Aniston és Kim Kardashian szerint a lazacsperma kiváló erre a célra.

A hírességek mindig is elvetemültek voltak, ha a fiatalságuk megőrzéséről volt szó. Szinte bármilyen kezelést hajlandóak voltak kipróbálni, ha az azt ígérte, hogy eltünteti a ráncokat. Úgy tűnik, hogy most a lazacsperma a sláger: Kim Kardashian és Jennifer Aniston is ezzel szépül.

Kim Kardashian szerint a lazacsperma segít a fiatalság megőrzésében
Kim Kardashian szerint a lazacsperma hatásos
Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP

Lazacsperma: ez a fiatalság kulcsa?

Kim Kardashian ismét egy újabb vad öregedésgátló trükkel állt elő... ezúttal lazacspermával próbálkozik. Azonban nem ő az első híresség, aki kipróbálta ezt a bizarr módszert, ugyanis Jennifer Aniston is bevetette már. A színésznő korábban bevallotta, egy kozmetikus ismertette meg őt ezzel az eljárással és Jennifer Aniston bizony esküszik rá!

Ez a bizarr szépségápolási módszer már egy ideje létezik. Tanulmányok szerint javítja a bőr hidratáltságát, dússágát, textúráját és csökkenti a ráncokat - mindezt az aminosavakkal teli, magas DNS-szintnek köszönhetően. Az arcápolás során mikroneedlinget alkalmaznak, hogy a sperma valóban behatoljon a bőrbe a maximális előnyök érdekében.

Mi az a mikroneedling?

Mikrotűkkel szemmel alig látható sérüléseket ejtenek a bőr felszínén, hogy a hatóanyagok a mélyebb rétegekbe is eljussanak, kiváltva ezzel a maximális hatást.

Kim Kardshianről köztudott, hogy semmilyen bizarr módszertől nem riad vissza: ő volt az, aki még a Drakula-terápiát is bátran kipróbálta, pedig ahhoz a saját vérére volt szükség.

Placenta, pióca, méhek - Sztárok további bizarr fiatalítási trükkjei

Nem a lazacspera a legbizarabb dolog, amivel a sztárok próbálkoznak, vannak ugyanis, akik akár placenta használatára is hajlandóak. Jennifer Lopez, Demi Moore és Gwyneth Paltrow mind olyan színésznők, akik egészen hajmeresztő terápiákat is alkalmaztak már

És persze nemcsak a szépségápolásban képesek a végletekig elmenni, hanem a diétáikban is. A hírességek többsége megszállottan törekszik a tökéletes külső elérésére, ezért aztán hajmeresztő fogyókúrák bevetésére is hajlandóak. Ezek azok az étrendek, amiket egyetlen orvos sem javasolna, mivel rendkívül káros hatással vannak az egészségre. A sztárokat azonban van, hogy a külső megjelenésük sokkal jobban érdekli, nekik csak a gyors eredmény számít, ezért hajlandóak kockáztatni, nem törődni azzal, minek teszik ki a szervezetüket, de senki ne csinálja utánuk


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.