Justin Bieber választotta ki Hailey Bieber manikűrjét a fiuk születéséhez

Hailey Bieber és Justin Bieber
Getty Images - Raymond Hall
körmök justin bieber manikűr szülés Hailey Bieber
A sztárpár augusztus 23-án jelentette be egy fotóval, hogy megszületett Jack Blues Bieber, első közös gyermekük. A képen az anyuka, Hailey keze látható és a pici talpa — a rajongók figyelmét pedig nem kerülte el Justin Bieber feleségének manikűrje.

„Justin Bieber választotta ki Hailey körömdizájnját az utóbbi időben, és ez a mostani is az ő kérése volt” - mesélte Zola Ganzorigt manikűrös a Vogue-nak egy augusztus 24-én, szombaton megjelent interjúban a visszafogottabb, nude-os, mikro-francia körmökről, amelyet a 27 éves Hailey viselt első gyermeke születésekor. Ganzorigthoz nem csak Haily Bieber jár, olyan hírességek körmeit szépíti többek között, mint Kylie Jenner vagy Sydney Sweeney is szerepel.

Justin Bieber, Hailey Bieber, szülés, manikűr
Justin Bieber ezzel a fotóval jelentette be gyermeke születését
Forrás: https://www.instagram.com/justinbieber/

A 30 éves Justin augusztus 23-án, pénteken az Instagramon jelentette be, hogy megszületett első gyermeke, Jack Blues Bieber.

„WELCOME HOME” - írta Justin a fotóhoz, ami a kisfia lábai láthatók, valamint Hailey mandula alakú körmei és klasszikusan elegáns manikűrje.

Justin Bieber életének új fejezete kezdődött

A pár májusban jelentette be, hogy első gyermeküket várják, és akkor az egyik ismerősük exkluzívan azt nyilatkozta, hogy ez a baba volt minden, ami vágytak.

„Nagyon boldogok és hálásak, hogy bővül a családjuk” - osztotta meg a forrás, hozzátéve, hogy Bieberék nemrég nehéz időszakon mentek keresztül, és úgy érezték, hogy ez a gyermek jelenti a fényt az alagút végén. Az informátor azt is elárulta, hogy Hailey nagyon jól érezte magát a terhessége alatt.

„Visszafogta magát, és próbálta nem túlzásba vinni a munkát. Ráadásul úgy döntöttek, hogy megújítják a fogadalmukat, hogy új fejezetet nyissanak. Meg akarták újítani az Istenbe vetett hitüket és a kapcsolatukat is. Új kezdetet jelentette ez számukra, mint háromfős család."

Ez is érdekelhet: 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.