Brad Pitt Inez Ramonnal jelent meg a velencei filmfesztiválon: az egész nyarat együtt töltötték

F1 Grand Prix of Hungary - Practice
Getty Images/F1 Grand Prix of Hungary - Practice - Mark Thompson
Velencei Filmfesztivál Brad Pitt Ines de Ramon
A színész és barátnője, Ines de Ramon kapcsolata erősebb, mint valaha - árulta el egy bennfentes. Brad Pitt az elmúlt hónapokban Európában dolgozott, így sok időt töltöttek együtt a nyáron.

A pár legutóbb augusztus 31-én mutatkozott együtt, amikor megérkeztek a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválra. Brad Pitt és Inez de Ramon azért utaztak Olaszországba, hogy ünnepeljék a színész legújabb filmje, a Wolfs bemutatóját. A film George Clooney-val való együttműködés eredménye, és szeptember 1-jén debütál a fesztiválon.

Brad Pitt et sa compagne Ines de Ramon arrivent au 81ème festival international du film de Venise, la Mostra
Brad Pitt és Ines de Ramon megérkeznek a velencei filmfesztiválra
Forrás: Northfoto

Brad Pitt nagyon boldog barátnője mellett

A bennfentes szerint a színész komolyan gondolja a kapcsolatot Inesszel: 

Nagyon boldog, és élvezi, hogy együtt lehetnek. Ines laza természetű, és mindenki kedveli őt.

A színész és ékszertervező barátnője először 2022. novemberében mutatkoztak a nyilvánosság előtt, amikor együtt fotózták őket egy Bono koncerten. Néhány héttel később együtt jelentek meg Pitt filmje, a Babylon Los Angeles-i premierjén és az utána rendezett partin is. 2023. júliusában egy forrás megerősítette a People magazinnak, hogy Pitt és de Ramon kapcsolata nagyon erős. „Élvezik egymás társaságát, és egyértelműen vonzódnak egymáshoz” – mondta az informátor. „Ez bárkinek nyilvánvaló, aki látja őket együtt.”

Februárban ismét fordulóponthoz érkezett a kapcsolatuk, ugyanis összeköltöztek. 

Brad Pitt és Angelina Jolie összecsapását nagy erőkkel próbálták elkerülni a velencei filmfesztiválon

Valószínűleg nem leszünk tanúi egyetlen kínos pillanatnak sem Brad Pitt és Angelina Jolie között, mivel a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál szervezői nagyon odafigyeltek arra, hogy a két csatározó ex ne futhasson össze a rendezvényen. A Vanity Fairnek adott interjújában Alberto Barbera, a velencei filmfesztivál művészeti igazgatója elmondta, hogy különös gondot fordítottak arra, hogy a híres exek filmjei ne fedjék egymást a programban: „Angelina az első napon, csütörtökön [augusztus 29-én] lesz, és rögtön utána Pablo Larraínnal, [a Maria rendezőjével] indul a coloradói Telluride Filmfesztiválra" - mondta Barbera. „Brad csak szombaton érkezik Velencébe. Kizárt, hogy összefussnak" - tette hozzá.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.