„Silver Not Sorry”:Jane Fonda ősz hajjal jelent meg a párizsi divathét kifutóján

2024 Hollywood Climate Summit Jane Fonda
Getty Images via AFP/2024 Getty Images - Getty Images via AFP
kifutó Jane Fonda Párizsi Divathét ősz haj
A 86 éves Oscar-díjas színésznő elkápráztatta a közönséget, amikor a párizsi divathéten kifutóra lépett. Jane Fonda fényes, tökéletesen fésült ősz hajfürtjeit ünnepelte a közönség.

Jane Fonda mindenkit lenyűgözött a párizsi divathéten. A 86 éves Oscar-díjas színésznő és aktivista fényes, tökéletesen fésült szürke hajfürtökkel, egy káprázatos trencsekkabátban és a hozzá illő tornacipőben lépett a francia hajápolási márkát ünneplő kifutóra.

"Le Défilé L'Oréal Paris – Walk Your Worth" : Runway – Paris Fashion Week – Womenswear Spring/Summer 2025
Jane Fonda csodás frizurája
Forrás: Getty Images

Nem Jane Fonda az egyetlen sztár, aki szereti az ősz hajszínét

Az Oscar-díjas színésznő vörös rúzzsal kiegészített, csillogó sminket viselt, de nem ő volt a kifutón az egyetlen őszhajú sztár. Csatlakozott hozzá a 66 éves Andie McDowell is, aki egy pánt nélküli, ezüst flitteres ruhában, Rapunzel-stílusú ezüstösen ősz hajával kápráztatta el a közönséget. Ahogy a páros végigvonult a kifutón, a mögöttük lévő képernyőn a hajszínükre utalva a „Silver Not Sorry” felirat jelent meg.

"Le Défilé L'Oréal Paris – Walk Your Worth" : Runway – Paris Fashion Week – Womenswear Spring/Summer 2025, jane fonda, andie mcdowell
Jane Fonda mellé becsatlakozott a kifutón a szintén ősz hajú Andie McDowell is
Forrás: Getty Images

Kendall Jenner, Heidi Klum és Cara Delevingne is megtisztelte a színpadot. Kendall frissen festett platina szőke hajjal, egy hálós, vörös, aszimmetrikus ruhában lépett a közönség elé. A modell a múlt héten már megmutatta az új frizuráját az Instagramon, de ez volt az első színpadi megjelenése ezzel a fazonnal.

"Le Défilé L'Oréal Paris – Walk Your Worth" : Runway – Paris Fashion Week – Womenswear Spring/Summer 2025, kendall jenner
A platina szőke Kendall Jenner mögött felirat jelent meg:  „Ünnepeld az értékedet. A szépség egy hang. Merj más lenni.”
Forrás: Corbis via Getty Images

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.