Párizsi Divathét: térdre esett, kifordult a bokája és legurult a kifutóról a latin pophercegnő

Calvin Klein - Let It Out, Belinda Peregrin
Getty Images/Calvin Klein - Let It Out - Hector Vivas
Párizsi Divathét divatbemutató kifutó
A Párizsi Divathéten vonult végig Belinda Peregrín. A „latin pop hercegnője” vörös ruhában és platformcsizmában sétált el a közönség előtt, amikor egy rossz lépés miatt térdre esett, a bokája kifordult, és legurult a kifutóról.

A szakadó eső azzal fenyegetett, hogy a hétfői Párizsi Divathét francia bohózattá válik, de a L'Oreal extravagáns bemutatóját nem befolyásolta a párizsi operaház előtt tomboló vihar. Míg a kint várakozók áztak, a francia kozmetikai márka és A-listás nagykövetei bent voltak, köztük Belinda Peregrín is.
 A „latin pop hercegnője”, a spanyol-mexikói énekesnő a show-n vörös ruhában és platformcsizmában vonult végig a közönség előtt a divatbemutatón, amikor egy rossz lépés miatt térdre esett, kifordult bokája is, és gyakorlatilag legurult a kifutóról.

párizsi divathét, Belinda Peregrín
Itt még mosolyogva sétál a párizsi divathét kifutóján Belinda Peregrín
Forrás: Getty Images

A Párizsi Divathéten hasra esni nem nagy öröm, de Belinda Peregrín jót kuncogott rajta

Az énekes-színésznő bár nagyot esett, hála a cipőjének, nem fakadt sírva, sőt, szemmel láthatólag magában kuncogott, miközben egy stylist sietve segített neki felállni és megigazítani a ruháját, hogy befejezhesse a sétát a kifutón.  

"Le Défilé L'Oréal Paris – Walk Your Worth" : Runway – Paris Fashion Week – Womenswear Spring/Summer 2025
A stylist segítette fel az énekes-színésznőt
Forrás: Getty Images for L'Oréal Paris


Belinda Peregrín Schüllnek különösen Latin-Amerikában van hatalmas rajongótábora, világszerte több mint 16 millió albumot adott el. Fiatal kora óta sikeres tévés színésznő, első telenovella-szerepét az Amigos x Siempre! című sorozatban kapta mindössze tízévesen. A 2006-os Disney-film, a Gepárdlányok 2. című filmszinben kronhangként működött közre. A film akkoriban a legnagyobb nézettségű Disney-filmek számított, a High School Musical-t is megelőzte. 

A Walk Your Worth 2025-ös tavaszi-nyári női készruhakollekciójának bemutatóján Kendall Jenner kapta a legnagyobb figyelmet

Kendall Jenner és újonnan szőkített haja a show reflektorfényének oroszlánrészét tudhatta magának. De jó társaságban volt ezen az estén, hiszen ott volt Heidi Klum, Eva Longoria és Cara Delevingne is, és ők megkapták a maguk részét a figyelemből, amikor végigsétáltak a kifutón.

Szintén vállalta a szereplést Andie McDowell, Jane Fonda és Viola Davis is, valamint Camilla Cabello és Rochelle Humes énekesnők is.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.