Az első dolog, amit egy nő észrevesz egy férfin: ebben mindenki egyetért

illat randevú vonzalom
Mindenki mást néz meg először egy randevú során a partnerén, de van azonban valami, ami mellett senki sem tud elmenni. A férfi illata nagyon sokat számít az első benyomás kialakításakor.

Amikor egy nő először találkozik egy férfival, sokféle dologra figyelhet. Ez mindenkinél más, egyesek a fizikai megjelenést helyezik előtérbe, mások inkább a viselkedés, az intelligencia vagy a stílus alapján alakítanak ki véleményt. Van azonban egy dolog, ami minden nő számára fontos, az pedig a férfi illata.

A férfi illata nagyban hozzájárul az első benyomáshoz
A férfi illata nagyban hozzájárul az első benyomáshoz
Forrás: Shutterstock

A férfi illata az első benyomás alapja

Egy nőkből álló csoport tagjai közül szinte mindannyian egyetértettek abban, hogy a férfiak illata meghatározó tényező a vonzalomban. Az egyik résztvevő, Deja, különösen hangsúlyozta, hogy mennyire fontos számára, hogy egy férfinak kellemes illata legyen: „Ha olyan srác közelében vagyok, akinek jó az illata, az azonnal jobbá teszi a napomat” – magyarázta. Deja szerint egy kellemes illat képes pozitívan befolyásolni a hangulatát, sőt a férfi megjelenését is vonzóbbá teheti. 

A feromonok ereje

Egy másik résztvevő, Stella, megerősítette, hogy az illat szerinte is a vonzalom egyik kulcseleme: „A férfi bőrének, a feromonoknak és a parfümjének az illata óriási szerepet játszik abban, hogy a nők vonzónak találjanak egy férfit”  - nyilatkozta. Stella szerint egy megfelelően kiválasztott férfias illat, mint például a szantálfa, segíthet abban, hogy a férfi magabiztosabbnak és vonzóbbnak tűnjön.

A divathoz hasonlóan a szépségipar is villámsebességgel fejlődik, nincs nap, hogy valamelyik cég ne dobjon a piacra valami újdonságot. Az utóbbi évek egyik legizgalmasabb és legjelentősebb fejlesztése ezen a területen a feromonparfümök megjelenése volt. Hogy mik ezek, arról itt írtunk. 

A külsőségek már megosztóbbak

Bár az illat az említett csoportban szinte minden nő számára fontos volt, a fizikai megjelenés kapcsán már megoszlottak a vélemények. Voltak, akiknek a testalkat, a haj- vagy szemszín, a frizura meghatározó, mások szerint a szerelemben ez vajmi keveset nyom a latba.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.