Drámai változás Sallai Nóra állapotában: erre senki sem számított

autóbaleset Sallai Nóra balesete rehabilitáció intenzív osztály Sallai Nóra
A színésznőt három hétig tartották mélyaltatásban, nagyon súlyos sérüléseket szenvedett az Alsónémediben történt szörnyű autóbalesetben. Sallai Nóra állapotában végre változás állt be, a színésznőt átszállították.

Az egész országot megrázta Sallai Nóra balesete, kisfiának halálhíre pedig feldolgozhatatlan, még egy kívülálló számára is. A színésznő és kisfia szeptember 27-én a kora esti órákban Alsónémedi egyik kereszteződésében szenvedett súlyos autóbalesetet. Egy nagy sebességgel közlekedő autó beléjük rohant. Anya és fia egy szürke Opelben utaztak, és éppen egy mellékutcáról kanyarodtak ki. Nóra hiába próbálta elrántani a kormányt, amikor észrevette a kanyarodó járművet, az hatalmas erővel nekiütközött. A becsapódás következtében a színésznő autója felborult, ő és kisfia pedig az autó roncsaiba szorultak. Sallai Nóra gyermekét a helyszínen újra kellett éleszteni. A mentők válságos állapotban szállították kórházba mindkettőjüket - a kisfiú azóta elhunyt. A BMW utasai, egy 18 és egy 21 éves fiatal férfi könnyebben sérüléseket szereztek.

Sallai Nóra
Sallai Nóra állapota javult, átszállították egy rehabilitációs intézetbe

Sallai Nóra önállóan lélegzik, már másfajta ellátásra van szüksége

Sallai Nórát három hétig tartották mélyaltatásban, erre az idegsejtek és az agy védelme miatt volt szükség. A hétvégén a színésznő férje azt nyilatkozta, Nóra megmozdult a kórházi ágyon, van remény a felépülésre. Úgy tűnik azóta felgyorsultak az események, mindenki meglepetésére Nóra elhagyhatta az intenzív osztályt, átszállították egy Budapesthez közeli rehabilitációs intézetbe szállították, itt folytatják tovább a kezelését. Erre azért kerülhetett sor, mert már képes stabilan és önállóan lélegezni, szállítható állapotba került. Úgy tudni, a színésznő még mindig nincs tudatánál - bár egyre többször nyitja ki a szemét -, és az állapota továbbra is súlyos, ezért az orvosok egyelőre kivárnak, hogy amikor teljesen magához tér, megfelelő módon tudják folytatni a kezelését. 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.