Ezt a körömlakkot használd, ha ősszel trendi akarsz lenni!

Gyöngyház köröm, manikűr, fehér körömlakk
Shutterstock - Maviojelikiz
manikűr körömlakk
Vannak olyan körömszínek, amelyek sosem mennek ki a divatból. A gyöngyház színű körömlakk az egyik olyan szín, ami mindig, idén ősszel pedig különösen trendi.

A trendek jönnek mennek, miközben több száz körömszínnel és termékkel találkozunk a boltokban. Nehéz követni, hogy éppen melyik színt viseli mindenki, ezért mi arra az egyre fókuszálunk, amely sosem megy ki a divatból és még az őszi szezon kedvence is lett. A gyöngyház körömlakk letisztult, nőies, bármilyen körömhosszon és bőrszín mellé jól áll, ráadásul még a szettjeinket is jól feldobja majd. Összegyűjtöttük a kedvenc klasszikus és modern színeinket, valamint inspirációt a díszítéshez, a formázáshoz, és a gyöngyházfény körömlakk újragondolásához.

Gyöngyház köröm, manikűr, fehér körömlakk
A gyöngyház köröm egy örök klasszikus, amit bármikor viselhetünk.
Forrás: Shutterstock

Trendi a gyöngyház körömlakk

A gyöngyház hatást többféleképpen el tudod érni, de alapvetőn ez az árnyalat egy tejes alapot és egy fémes hatású fedőlakkot kombinál. A lakk önmagában is nagyon elegáns és látványos, viszont stílusodhoz illően díszítheted, formázhatod, illetve akár színes gyöngyházfény lakkot is választhatsz. A színes lakkok esetén a szín az alap és erre kerül egy fémes hatású fedőlakk, amely létrehozza a gyöngyházfény hatást.

Formák

Rövid vagy hosszú körmökön is csinosan fest a gyöngyházfény elegáns hatásának köszönhetően. Akár az ovális, szögletes vagy mandula formájú körmöket választod, mindegyiken jól fog mutatni a szín. Tulajdonképpen nincs olyan forma, amit ne dobna fel egy egyszerű, klasszikus fehér gyöngyházfény. Ha pedig valami extrábbra vágysz, akkor válassz egy vagy több színt. A francia körmöket is választhatod, hiszen ezzel visszafogott csillogást adsz a körmeidnek.

Minták

A sima egyszerű festésen túl, a gyöngyházfény hatású körömlakkokkal játszhatsz is, így mintákat rajzolhatsz bele. Ezt megteheted egy másik színnel, hogy színesebb és különlegesebb legyen a végeredmény.

Népszerű minta lett a gyöngyházfény hatású körmökre, körkörös mozdulattal rajzolt örvény, aminek hatására a fény több helyen törik meg, így különleges effektet eredményez.

Légy kreatív és alkoss kedvedre, vagy kérd meg a körmösöd, hogy készítsen valami váratlant.

Díszítő elemek

Rendelkezésedre állnak matricák, kövek és természetesen gyöngyök is. A gyöngyház lakkos franciára festett körmökhöz kifejezetten izgalmas egy-egy gyöngyöt felhasználni díszítésként. Ne rakj minden körmödre, hanem mondjuk kettőre, szabálytalanul elhelyezve. A körmeid díszítését az ízlésedre és a kreativitásodra bízzuk, ezeket az öntapadós gyöngyöket viszont ki kell próbálnod.

gyöngy körömdísz
Ár: 346 Ft 
Forrás: temu.com

Kedvenceink:

A klasszikus gyöngyházfényű körömlakk egy jó választás, ha elegáns, egyszerű, letisztult körmökre vágysz. Mi azért szeretjük, mert minden alkalomra tökéletes és könnyen elkészíthető egy jó minőségű lakk segítségével.

A francia körmök sikkesek és stílusosak. Kicsit hosszabb ideig tart elkészíteni őket, de nagyon izgalmas az eredmény, ha a sima fehér lakk helyett egy gyöngyházfényűt használunk. Kifejezetten kedveljük a körömlakkba készített örvénymintákat, illetve ezeknek a színes körömlakkal elkészített változatait. A körömre ragasztható gyöngydíszeket szintén egyedi megoldásnak találjuk, ha már a gyöngyházfény nem elég. Ha a körmeidet otthon készíted el, javasoljuk, hogy lásd el őket ápoló alaplakkal és egy jól tartó fedőlakkal is.

A kedvenc fehér árnyalatú, gyöngyház hatású körömlakkjaink

gyöngyház fedőlakk körömre
Ár: 2.423 Ft
Forrás: emag.hu
gyöngyház fényű körömlakk
Ár: 820 Ft
Forrás: crystalnails.hu

 

gyöngyház fényű és hatású körömlakk
Ár: 4.679 Ft
Forrás: opinails.hu

A kedvenc színes gyöngyházfényű körömlakkjaink

lila gyöngyház körömlakk
Ár: 499 Ft
Forrás: dm.hu
Moyra színes gyöngyház körömlakk
Ár: 729 Ft
Forrás: shop.rossmann.hu

 

gyöngyház körömlakk arany
Ár: 2.190 Ft
Forrás: douglas.hu

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.