Kitálal a fodrász: Jennifer Lopez és Anne Hathaway a legborzasztóbbak: "Úgy kezeltek, mint egy szemetet"

hollywood Anne Hathaway fodrász Jennifer Lopez Blake Lively
Az A listás sztárok fodrásza Emanuel Miller nem kertelt, elmondta, néhány híresség viselkedése kritikán aluli. Jennifer Lopez és Anne Hathaway például ebben az élen jár, de Blake Lively se sokkal marad el tőlük.

A sztárok fodrásza, Emanuel Miller meglepő részleteket osztott meg a hírességekkel való munkájáról, és az évek során szerzett tapasztalatairól a What It Was Like podcastben. Miller elárulta, hogy a több tucat sztárral való együttműködés során Anne Hathaway és Jennifer Lopez voltak a legmacerásabb ügyfelei, akikkel valaha találkozott. 

Anne Hathaway szolgaként kezelte a fodrászt, Jennifer Lopez átnézett rajta
Anne Hathaway szolgaként kezelte a fodrászt, Jennifer Lopez átnézett rajta
Forrás: Northfoto

„Anne Hathaway és Jennifer Lopez úgy bánt velem, mint egy szolgával”

„Anne soha nem vett emberszámba. Négy és fél hónapig úgy bánt velem, mint egy szolgával” - nyilatkozta mondta Miller. A fodrász szerint Hathaway - aki nem rég bejelentette, hogy jön A neveletlen hercegnő 3 - soha nem beszélgetett vele, és soha nem mutatott érdeklődést iránta vagy családja iránt, ami Miller számára különösen szokatlan volt. 

Hozzátette, hogy más hírességekkel – például Cate Blanchett-tel, Johnny Depp-pel és Tom Hanksszel – például nagyon jó volt együtt dolgozni. 

Hathaway a Page Sixnek elmondta, sajnálja, hogy Miller ennyire másként élte meg az együtt töltött időt. „Továbbra is csak a legjobbakat kívánom neki” - tette hozzá a színésznő.  Emanuel Miller Jennifer Lopezzel is megosztott egy emlékezetes találkozást, amely egy talkshow forgatásán történt. Miller elmondása szerint amikor értesítették őket Lopez közelgő érkezéséről, azonnali pánik tört ki a stábtagok között, és az egész szobát azonnal ki kellett takarítani. A fodrász elmondta, hogy amikor megérkezett Jennifer, egyszerűen átnézett rajta. 

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez érkezésekor mindenki rettegett
Forrás: Northfoto

Blake Livelyvel is kellemetlen volt a találkozás

A podcast során Miller Blake Livelyről is beszél, akivel a 2011-es Hick című film forgatása alatt dolgozott együtt. Az egyik szünetben Miller meghívta Livelyt és a stábot egy közös ebédre, de állítása szerint, amikor megérkezett, Lively - akivel kapcsolatban egy újságíró is nyilatkozott - nagyképű, távolságtartó és zárkózott volt, mint ha lenézne mindenkit. 

"It Ends With Us" UK Gala Screening - Arrivals
Blake Lively nagyképű és távolságtartó
Forrás: Getty Images

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.