5 őrületes halloweeni köröm, amivel igazán egyedi lehetsz a bulin

halloweeni körmök
Shutterstock - etonastenka
körömfestés jelmez halloween
Már aktuális a halloweeni készülődés: lassan körvonalazódhat bennünk, hogy milyen jelmezt viselünk majd a bulin, és nem árt, ha kitaláljuk azt is, hogy milyen halloweeni köröm passzol majd hozzá.

A halloween az egyik legizgalmasabb és legbizarrabb ünnep az évben, amely igazán jó okot ad arra, hogy a szellemek, boszorkányok és más ijesztő, hátborzongató lények éjszakáján felkapjunk egy vagány jelmezt és végre jól kibulizzuk magunkat. Ezekhez rengetegféle jelmezötlet áll a rendelkezésünkre, amelyekkel igazán szórakoztatóvá és emlékezetessé tehetjük a halloween fergeteges hangulatát. Ne feledkezzünk meg az alkalomhoz illő manikűrről se, enélkül ugyanis nem lehet teljes a megjelenésünk. Hoztunk néhány körömtippet, amivel garantáltan te lehetsz a halloweeni bulik királynője.

halloweeni jelmez, halloweeni köröm
Ne feledkezzünk meg az alkalomhoz illő manikűrről; a köröm a megjelenés fontos része
Forrás: Shutterstock

Íme a legvagányabb halloweeni körömtippek

  • Sütőtök ihlette narancs
narancsos halloweeni köröm
Különféle ijesztő figurákkal és matricákkal megbolondítva igazi halloweeni körmeid lehetnek.
Forrás: Shutterstock

Inspirálódj a halloweeni sütőtök színéből és válaszd körmöd alapjának a narancsot! Különféle ijesztő figurákkal és matricákkal megbolondítva igazi halloweeni körmeid lehetnek. 

narancs fekete francia köröm
Ha nem szereted a mintákat, ez a narancs-fekete francia kitűnő választás lehet számodra
Forrás: Shutterstock

Kombinálhatod feketével is: ez a két szín kitűnően visszaadja a halloween hangulatát. Ha nem szereted a mintákat, ne aggódj: ez a narancs-fekete francia kitűnő választás lehet számodra. Szuperül mutat hosszú és rövidebb körmökön egyaránt.

halloweeni körmök
Ha imádod a narancssárgát, dönts egy vagány, egyszínű narancsverzió mellett.
Forrás: Shutterstock

Ha imádod a narancssárgát és bevállalós vagy, dönts egy vagány, extra hosszú, egyszínű narancsverzió mellett.

  • Fekete köröm – Az örök klasszikus
Fekete körmök
Ha biztosra akarsz menni, válaszd a klasszikus fekete körmöket
Forrás: Shutterstock

Ha biztosra akarsz menni, válaszd az örök klasszikus fekete körmöket: nem létezik olyan halloweeni jelmez, vagy öltözék, amelyhez ne passzolna, ráadásul a fekete mindig trendi és minden ruhához passzol, akár rövid, akár hosszú körmökön viseled.

halloweeni fekete francia köröm
Választhatod a fekete franciát is pár halloweeni szimbólummal díszítve
Forrás: Shutterstock

 Feldobhatod ezüst, vagy arany csillámmal, kövekkel, de választhatod a fekete franciát is – pár halloweeni szimbólummal díszítve tökéletes halloweeni manikűröd lehet.

  • Lila-fekete köröm
halloweeni lila-fekete körmök
Ez a lila-fekete köröm kitűnő választás halloweenra
Forrás: Shutterstock

Ha unod a narancsos árnyalatokat és valami igazán egyedire vágysz: válaszd a lilát. Kombináld feketével, fehérrel, halloweeni szimbólumokkal, vagy kövekkel, csillámmal – garantáltan sikered lesz vele.

  • Véres hatású köröm
véres hatású körmök
Boszorkányjelmezhez ez a legjobb választás. 
Forrás: Shutterstock

Ha bátrabb vagy és valami igazán bizarr, bevállalós mintára vágysz, akkor ez a piros, véres hatású köröm lesz a neked való. Hagyd minél hosszabbra – ezzel nem csak rémisztő, de szexi is lehetsz. Boszorkányjelmezhez például egyértelműen ez a legjobb választás. Kedved szerint dekoráld pókokkal, szellemekkel, vagy csontvázmatricával, de ha az egyszerűség híve vagy, akkor sem leszel átlagos ezzel a vérpiros halloweeni körömcsodával.

  • Gyöngyházfényű pókhálók
Halloween körmök
A fényes lakkon remekül fog mutatni a fekete minta.
Forrás: Shutterstock

Ha nem szereted a rikító, vad színeket, akkor se aggódj; válassz egy egyszerű, gyöngyház színű alapot és turbózd fel pár fekete pókkal, pókhálóval. A fényes lakkon remekül fog mutatni a fekete minta. Természetesen csillámmal is fokozhatod a hatást, valamint, ha nem szeretnél minden körmödre mintát, akkor az is lehet, hogy csak minden második ujjadra teszel.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.