A fekete köröm idén ősszel is hódít – íme az 5 legszexibb variáció

fekete köröm
Shutterstock - Sofia Zhuravetc
manikűr Díva extravagáns
Már több hete annak, hogy végérvényesen is beköszöntött az ősz, így mindannyian hozzászokhattunk ahhoz, hogy a ruhatárunk világos, nyári színeit felváltották az őszi, sötétebb árnyalatok. A ruházat színének változása a köröm színére is egyértelműen hatással van. Az idei őszi körömtrendek hatalmas kedvencei között szerepel a fekete köröm.

A fekete köröm örök klasszikus és idén ősszel ismét vadítóan trendi. Nem csoda, hiszen legyen szó egy visszafogottabb fekete francia manikűrről, vagy akár egy vadabb, feltűnő, ezüst-csillámos verzióról; minden esetben biztosra mehetsz vele, ha az egyedi, stílusos megjelenés a célod. A fekete köröm egyszerre nőies, szexi és extravagáns: ráadásul a sötét árnyalatok kitűnően passzolnak az őszi ruhatárunkhoz is.

Feteke köröm trendek
A fekete köröm idén ősszel is hódít
Forrás: Shutterstock

Íme néhány fekete-köröm ötlet, ami egyedi megjelenést kölcsönöz viselőjének

1. Fekete-bronz galaxis

bronz fekete köröm
Őszi megjelenésedhez kiválóan passzolhat ez a bronz-fekete köröm
Forrás: Shutterstock

Őszi megjelenésedhez kiválóan passzolhat ez a bronz-fekete, kövekkel megbolondított hegyes köröm. Azon túl, hogy egyszerre elegáns, extravagáns és szexi, magában hordozza az őszi trendek barnás árnyalatait, így ez a köröm minden szetthez tökéletes lehet. Variáld a színeket és formákat: egyik körmöd lehet teljesen bronz csillámos, a másik teljesen fekete, de kombinálhatod is – a lényeg, hogy ez a két szín legyen a meghatározó. Ha a köveket túlzásnak érzed, akkor csupán a fekete-bronz színekkel játszva csodálatos formákat találhatsz.

2. Fekete-zöld univerzum

fekete zöld köröm
A zöld kiválóan passzol az ősz színeihez
Forrás: Shutterstock

Ha ősz, akkor zöld. Talán nem újdonság, hogy az őszi megjelenést rendkívül sikkessé varázsolhatjuk, ha belecsempésszük öltözékünkbe a zöld színt – nos, a köröm trendek esetében sincs ez másképp. A feketéhez is kiválóan passzol; és ezzel az átmenetes, izgalmas mintázattal igazán egyedivé varázsolhatod manikűrödet. Nőies, szexi, de mégsem harsány – egyszerűen tökéletes.

3. Fekete telihold 

fekete köröm
Csillám és színes minták nélkül is tündökölhetsz
Forrás: Shutterstock

Dobd fel elegáns megjelenésedet ezzel a telihold-ihlette, letisztult fekete körömmel. A kevesebb néha több: hidd el, hogy tömény csillám és színes minták nélkül is tündökölhetsz – főleg ezzel a vadítóan szexi körömmel. Nagy előnye, hogy ehhez szinte bármit felvehetsz, ez a köröm rengeteg ruhához passzol.

4. Fekete-pink cukormáz

fekete pink köröm
Ha bátor vagy, ezt a körmöt neked találták ki
Forrás: Shutterstock

Ha bátor vagy és imádod a pinket, akkor ezt a körmöt neked találták ki. Igazán egyedivé és szexivé varázsolhatod megjelenésedet azzal, ha körmeiden a feketét a pinkkel kombinálod, ráadásul megbolondíthatod azzal is, hogy egyik körmöd fényes, míg a másik matt. Ha ezt választod, akkor a köveket, mintákat óvatosan alkalmazd, ugyanis könnyen ízléstelenség lehet a vége. Ez a két szín kombinációja már önmagában garantálja az extravagáns, kihívó, de mégis stílusos megjelenést.

5. Fekete-barna csipke

fekete barna köröm
Bátran használj fekete köveket, vagy fekete csillámot is
Forrás: Shutterstock

Ez a fekete-barna, kövekkel és csillámmal tarkított köröm egyszerűen tökéletes lehet, ha az őszi hangulat jegyében nőies és egyben extravagáns szeretnél lenni. Bátran használj fekete köveket, vagy fekete csillámot is: az eredmény szenzációs lesz és tuti, hogy nem jön veled szembe a metrón. A csipke hatású mintázattól pedig egy vadítóan szexi dívának fogod érezni magad.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.