szépészeti beavatkozás hollywoodi szépségtrend
Ki ne szeretne úgy kinézni, mint például Cameron Diaz, Liz Hurley vagy éppen Margot Robbie? Erre van is esély a Hollywood look-ra, csupán egy összetett beavatkozásra van szükség – ami még csak hosszú időt sem vesz igénybe! A lehetséges kezelésekről Elbert Alexandra arcesztétikai specialistát kérdeztük.

Minden ember önálló individuum, nincs két egyforma arc, még az ikrek esetében sem. Így aztán minden kezelést személyre szabottan kell végrehajtani, függetlenül attól, hogy mi az elnevezése. A Hollywood look is ilyen, ám van egy fontos részlet, amiben megegyezik minden egyes beavatkozás. A lényege ugyanis az, hogy a végeredmény hasonlatos legyen azokhoz az arckarakterekhez, amiket a világsztárok a vörös szőnyegen viselnek.

Hollywood look
A Hollywood look kezelések által te is olyan lehetsz, akár egy világsztár - illusztráció
Forrás: Shutterstock

– Ezzel az eljárással úgy tudjuk formálni az arcokat, ahogyan sminkelnék magukat a nők. Ha pél­dául valakinek csontos az arca, annál kiemeljük a já­rom­ívet – árulta el Elbert Alexandra arcesztétikai specialista. – A Hollywood looknál egyértelműen fontos az orcatöltés egy kerekdedebb forma érdekében, ezt a részt a hölgyek sminkelésnél pirosítóval szokták kiemelni. Szintén beletartozik a kezeléssorozatba az állív töltése. Először ezzel kezdünk, utána folytatjuk az állcsúccsal, majd ha valahol még kiegyenlítésre szorul, akkor a szép ív elérése érdekében korrigálunk – tette hozzá a szakember.

Kerülendő a túltöltés

Ha profilból figyeljük az arcot, a jó megjelenésű emberek álla finoman illeszkedik az arc síkjához, vagy kissé inkább túllóg rajta, de semmiképp sem gyengébb a kivetítése. Liz Hurleynek például kissé erősebb az álla, de ettől is kap egy karakán megjelenést. Margot Robbie profilját nézve láthatjuk, hogy az állcsúcsa egyértelműen megtöri az arc síkját.

– A kezelések személyre szabottak. Megvizsgálom, hogy milyen az arcforma: ettől is függ, hogy hová mennyi milliliter hialuronsav töltése ajánlott.

 Figyelni kell a túltöltés elkerülésére, mert annak maszkulin hatás lesz az eredménye. Természetesen van szakember, aki ez utóbbit preferálja, stílus kérdése, de én az irányvonalakon belül a természetességet preferálom – ecsetelte a specialista, aki azt is elárulta, hogy a Hollywood look esetében szóba jöhet még a szemöldökemelés is, amelyet botoxszal vagy hia­lu­ron­sav­val végez. – A szemhéj feletti bőrrész rá tud esni a szemhéjra, ez a szemöldök süllyedése; egy idő után a homlok frontális izmai elernyednek. Ezt minimális eljárással, pár ponton történő emeléssel korrigálni lehet.

Másfél óra egy kezelés

Alanytól függően az orrkorrigációt is el lehet végezni, ez esetben a páciens orrának a hegyét lehet picit emelni. 

A cél az archarmonizáció, de a leglényegesebb az orcatöltés, az állcsúcs és az állív korrigálása – minden más csak ezeket követi.

 Ezt a hármat akár egyszerre is lehet kivitelezni, és másfél-két évig tart az eljárás hatása, szintén egyéntől függően. Ha ajaktöltésre nem kerül sor, akkor akár már a következő hétre tökéletes végeredményt kaphat az alany - írja a Hot Beauty magazin.

– Akár már másnap munkába állhat a páciens, mert nincs lilulás, hiszen ennél az eljárásnál a mélyebb rétegbe fecskendezzük a hialuronsavat, kikerülve a vénákat, így nincs esély a vér­alá­fu­tás­ra – magyarázta a szakértő. – Érzéstelenítéssel együtt körülbelül másfél óra a kezelés, a végeredmény pedig hasonló lesz ahhoz az arcformához, amilyen például a mosolygó Cameron Diazé vagy Margot Robbie-é – részletezte Elbert Alexandra.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.