Tom Cruise lógó bőréről beszél most a világ: újabb magyarázat látott napvilágot

Tom Cruise
Northfoto -
plasztika bőr plasztikai sebész Tom Cruise
Korábban egy plasztikai sebész beszélt arról, hogy a színész valószínűleg zsírleszíváson esett át. Egy másik orvos azonban újabb magyarázattal szolgál Tom Cruise megereszkedett bőrével kapcsolatban.

Félmeztelenül strandolt Tom Cruise a minap, amelyről, ahogy az lenni szokott, lesifotók is készültek és felkerültek  világhálóra is.  A spanyolországban készült képek több kérdést is felvetnek a színész testével kapcsolatban. 

Tom Cruise
Tom Cruise megereszkedett bőrét nem csak zsírleszívás okozhatja
Forrás: Northfoto

Tom Cruise bőre megereszkedett

A fotókat Dr. David Hill, chicagói plasztikai sebész is látta, aki azt állítja, Tom Cruise testén a megereszkedett bőr zsírleszívás következménye lehet. A szakember azt állítja, a 61 éves hollywoodi sztár ezzel együtt pazarul néz ki és filmjei tanúsítják, hogy remek kondiban van, a szépészeti beavatkozások nem múlnak el nyomtalanul. 

Ha ez ember természetesen fogy, van ideje a bőrének visszahúzódnia. Zsírleszívásnál, ami egy gyors beavatkozás, nincs. 

Dr. Hill hozzátette, ha Tom Cruise zsírleszíváson esett át, az kivételesen jól sikerült, nincs a testén szabálytalan kontúr és az izmok is a helyükön vannak. 

Tom Cruise bőre a természetes öregedés nyomait viseli

Ezzel szemben egy másik szakértő, Dr. Howard Sobel, a New York-i Lenox Hill Kórház kozmetikai bőrgyógyász sebésze egy másik magyarázattal állt elő. Arról beszélt, elképzelhető, hogy Tom Cruise-t nem műtötték meg, bőre megereszkedése az öregedés természetes velejárója. 

Ahogy idősödünk, először a mellkas, a mellkas alatti területek, a bordák körüli bőr és a hasi részek veszítenek először a rugalmasságukból. És ez fokozottan igaz a férfiakra 

- osztotta meg. 

 

Tom Cruise - aki Hollywood legjobban kereső színésze - mindemellett mindent megtesz, hogy jó formában legyen, ami veszélyes mutatványai miatt kiemelten fontos. Korábbi interjújában elmondta, kajakozik, barlangászik, vív, fut, súlyzózik, sziklát mászik és sokat túrázik is.

 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.