Nagyon elfuserálták Jennifer Aniston arcát: fáradt és öreg lett

Emmy FYC Event For Apple TV+'s "The Morning Show" Jennifer Aniston
FilmMagic/Emmy FYC Event For Apple - Axelle/Bauer-Griffin
plasztika feltöltés arc Jennifer Aniston
Plasztikai sebész árulta el, mit rontottak el a színésznő arcán. Jennifer Aniston bizonyára nem boldog a végeredménytől.

Jennifer Aniston június elején a sorozata népszerűsítésének kedvéért jelent meg a vörös szőnyegen, de a show helyett mindenki az arcáról beszél. A színésznő ugyanis észrevehetően megváltozott, és sokak szerint nem az előnyére. 

Jennifer Aniston arcán áprilisban még nyoma sem volt a duzzanatnak
Jennifer Aniston arcán áprilisban még nyoma sem volt a duzzanatnak
Forrás: Getty Images

Elfuserálták Jennifer Aniston arcát

Mosolyogva fordult a kamerák felé Jennifer Aniston, a vörös szőnyegen vonulva a The Morning Show című sorozatát népszerűsítette, de mégis más keltette fel az emberek figyelmét. A színésznő - aki néhány napja a kamerák előtt sírta el magát- arca ugyanis megváltozott, ezt a szeme alatt lehetett észrevenni a leginkább. Sokak szerint fáradtabbnak és öregebbnek tűnt, egy plasztikai sebész pedig elárulta, ez bizony a rosszul befecskendezett töltőanyagok miatt lehet.

 Jennifer Aniston szeme alatt ugyanis kialakult egy dudor, ami még néhány hónapja nem volt ott. 

Dr. Richard Devine szerint túl sok anyagot fecskendezhettek a szeme alá, így ahelyett, hogy eltűntek volna a karikák és kisimult volna az a terület, a színésznő fáradtabbnak tűnik.

"Az ehhez hasonló komplikációk akkor fordulnak elő, ha túl sok töltőanyagot fecskendeznek be, vagy ha a felhasznált termék típusa túl sok vizet vonz - és így... a terület megduzzad" 

- tette hozzá. "A töltőanyag annyira kitüremkedik, hogy árnyékokat okoz a szeme körül, és mély barázdákat az arc középen, amitől fáradtabbnak és öregebbnek tűnik." Ahogy az emberek öregszenek, a szem alatti terület az arc természetes térfogatvesztése miatt - amelyet a zsírsejtek fokozatos elvesztése okoz - egyre beesettebbnek tűnhet. Ennek ellensúlyozására sokan töltetik fel azt a területet.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.