Johnny Depp megvillantotta új, hófehér mosolyát, miután az egész világ a rothadó fogairól beszélt

szájhigiénia mosoly fogsor Johnny Depp
Jack Sparrow kapitányra rá sem lehet ismerni! Johnny Deppet először fotózták le új fogsorával. Úgy tűnik, a színész elgondolkodott a kritikákon, amit nyár elején kapott rothadó fogazata miatt.

Johnny Depp a Bahamákon nyaralt, és egy tengerparti bárban elegyedett beszélgetésbe a többi vendéggel és a személyzettel, akik videókat és fotókat késztettek róla. Miután a felvételek terjedni kezdtek a közösségi médiában, mindenkinek egy dolog tűnt fel, de az azonnal: a filmsztárnak új fogai vannak.  

johnny depp
Johnny Depp 2023-ban a cannes-i filmfesztiválon még "csúnya" fogakkal
Forrás: Getty Images


A bár csaposának videója alatt természetesen elkezdtek gyűlni a kommentek.

Jól látom, hogy a fogai fehérebbnek tűnnek, mint valaha?” - jegyezte meg az egyik kommentelő a poszt alatt, míg valaki rákontrázott: „Csak én látom, vagy a fogai tényleg szabályosabbnak tűnnek?" Egy harmadik ezt írta: „Végre megcsináltatta a fogait! Annyira jól néz ki.” A kommentelők egyöntetű véleménye szerint nem csak a foga miatt néz ki jól a színész, sokkal egészségesebbnek néz ki mint korábban.

johnny depp
Johnny Depp a hófehér, új fogsorával
Forrás: https://www.instagram.com/killerbartender

Johnny Depp rohadó fogait mindenki kiszúrta

Az Oscar-jelölt Depp volt a figyelem középpontjában a 2023-as cannes-i filmfesztiválon, de nem csak a Jeanne du Barry - A szerető című filmben nyújtott alakítása miatt beszéltek róla az emberek. A vörös szőnyegen sétáló Deppről készült képek gyorsan bejárták az internetet, és mindenkinek feltűnt az elszíneződött  fogsora.

Johnny Depp fogai szó szerint rohadnak” - állította az egyik X felhasználó, míg egy másik azt írta, hogy „Johnny Depp úgy néz ki, mintha valaki feketére festette volna a fogait".

A Depp fogsorával kapcsolatban egy amerikai sztárfogorvos, Dr. Apa a Page Sixnek azt mondta, hogy a színész esetében agresszív kopásról van szó.

„Elkoptak a fogai, ami az életmódjának köszönhető” - mondta az orvos. Apa szerint Depp kávé és szivarozás iránti szenvedélye felelős a „foltos” fogakért.

Depp maga is elismerte egyszer, hogy nagyon rosszak a fogai, valósággal dicsekedett a lyukas fogaival.

„Rengeteg szuvas fogam van” - mondta 1995-ben. „Nyolc évvel ezelőtt csináltattam egy gyökérkezelést, ami még nem fejeződött be. Olyan, mint egy rohadt kis csonk.” Az akkor 31 éves színész ragaszkodott ahhoz, hogy neki ez így jó, nem zavarja a fogai állapota.

„Amikor tökéletes fogakkal rendelkező embereket látok, attól a falra mászok” - osztotta meg. „Inkább lenyelnék egy kullancsot, minthogy ilyenek legyenek!” - nyilatkozta.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.