Aaron Carter ikertestvére megtörte a csendet: megdöbbentő nyilatkozat

(FILE) Aaron Carter Dead At 34
Northfoto -
gyászfeldolgozás Aaron Carter drogfogyasztás Nick Carter
Angel Carter ikertestvére haláláról beszélt. Aaron Carter drogfüggő volt, számított rá, hogy korán elveszíti.

Aaron Carter ikertestvére Angel Carter a Squeeze podcast vendégeként beszélt gyászáról. Elmondta, hogy testvére 12 éves korától kezdve drogproblémákkal küzdött, ő pedig felkészült a halálára.

Angel felkészült arra, hogy testvére Aaron Carter meghal
Angel felkészült arra, hogy testvére Aaron Carter meghal
Forrás: Northfoto

Aaron Carter testvére felkészült a gyászra

Angel idősebb testvérüket is elvesztette, Leslie 2012-ben kábítószer-túladagolás következtében 25 évesen halt meg. "Az ő halála váratlanul ért, Aaronét tudtam előre. Amikor elvesztettük, már terápiára jártam, hogy fel tudjam dolgozni az elkerülhetetlent" - vallotta a 36 éves Angel. Elárulta, éveket áldozott arra, hogy segítsen a testvérén, de Aaron Carter elutasította azt. "Én voltam a családi béke megteremtője, vagyis szerettem volna az lenni" - nyilatkozta. Angel arról is beszélt, hogy 2019 óta Aaronnak pszichotikus epizódjai voltak és egészen komoly kényszergondolatok gyötörték, beleértve a gyilkossági késztetést is, még fegyvereket is gyűjtött, ám testvérei közbenjárására,  bírósági végzés eredményeként azokat elvették tőle. "Meg kellett őt védenem saját magától" - emlékezett vissza Angel.

A 34 éves Aaron Cartert, Nick Carternek, a Backstreet Boys egyik énekesének öccsét november 5-én holtan találták otthonában, a kaliforniai Lancasterben. A boncolásból később kiderült, hogy halálát fulladás okozta a bevett nyugtatók és a belélegzett gázok miatt. A szervezetében alprazolámot találtak, amely Xanax vagy Frontin néven ismert nyugtatószer. Emellett sűrített difluor-etán gázt is kimutattak, ami a sűrített levegős dobozokban használt hajtóanyag, amely "belélegzéskor eufória-érzést válthat ki". Édesanyja sokáig úgy vélte fia nem túladagolás, hanem bűncselekmény áldozata lett, de a vizsgálatok rácáfoltak teóriájára. 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.