Szerelmünk lapjai: olyan információ került napvilágra, aminek nem kellett volna

Ryan Gosling Nick Cassavetes Szerelmünk lapjai Rachel McAdams
A két főszereplő Rachel McAdams és Ryan Gosling enyhén szólva se jöttek ki egymással. A Szerelmünk lapjai rendezője később megbánta, hogy ezt elmesélte.

20 éve június 25-én mutatták be a Szerelmünk lapjai ikonikus romantikus filmet. Ennek kapcsán a rendező, Nick Cassavetes beszélt arról, megbánta, hogy annak idején elárulta, a két főszereplő Rachel McAdams és Ryan Gosling gyűlölték egymást. 

Szerelmünk lapjai: Rachel McAdams és Ryan Gosling
Szerelmünk lapjai: Rachel McAdams és Ryan Gosling eleinte utálták egymást
Forrás: Northfoto

"Rossz napom volt, de ha halljátok (üzent az egykori szereplőknek), elnézést kérek tőletek. Nem kellett volna kiborítanom a bilit" - nyilatkozta az Entertainment Weeklynek.

Cassavetes egyébként még 2014-ben mesélte el, hogy Gosling egy jelenet forgatásának közepén McAdams helyett új partnert kért. "Nick, elküldenéd őt, és hoznál helyette egy másik színésznőt, akivel felvehetném a jelenetet? Vele nem tudom megcsinálni" - idézte fel Cassavetes az akkor igencsak necces szituációt. Hozzátette, a színészek ezt követően zárt ajtó mögött, ordítozás kíséretében meccselték le a konfliktust. "Később is voltak zűrök, de ez volt a legpokolibb" - szögezte le a rendező, aki arról is mesélt, hogy a film létrejötte is kérdéses volt

 

Rachel McAdams Ryan Gosling
Rachel McAdams és Ryan Gosling  a forgatás után egymásba szerettek
Forrás: AFP

Az pedig csak hab a tortán, hogy a két színész között a kezdeti ellenszenv után szerelem lett, és nem sokkal a film befejezése után randevúzni kezdtek.  "Szerelmesek lettek, csodálatos, tüzes pár voltak" - emlékezett vissza Cassavetes. 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.