Kiderült, mikor jelenik meg a Bridgerton 4. évada

A Bridgerton család
Netflix -
sorozat A Bridgerton család évad
A rajongóknak érdemes elnyújatniuk az élményt, amit a sorozat második fele tartogat, mert hosszú ideig kell várni a következőre. Ekkor jön a Bridgerton 4. évada.

A Bridgerton 3. évadának második fele is kikerült, a legnagyobb rajongók valószínűleg már végig is nézték a részeket, pedig jobban tették volna, ha kissé elnyújtják az élményt, ugyanis a következőre még sokat kell várni.

A Bridgerton család
A Bridgerton család 3. évadát érdemes addig nyújtani, ameddig lehet
Forrás: Instagram

Eddig kell várni a Bridgerton 4. évadára

A Bridgerton-rajongóknak érdemes kiélvezniük a 3. évad második részét, mert 2026-ig nem lesz több epizód. "Azon dolgozunk, hogy megpróbáljuk gyorsabban kiadni az évadokat, de nyolc hónapig tart a forgatás, aztán meg kell vágni, majd minden nyelvre szinkronizálni kell" - mondta Jess Brownell showrunner. Megjegyezte, hogy a prioritás a lehető legjobb évad elkészítése.

A Julia Quinn könyvein alapuló Netflix-sorozat eddig követte az írónő sorrendjét, de a 3. évadban eltértek ettől, így az is kérdés, kik lesznek a következő részeknek a főszereplői. 

"Nem feltétlenül sorrendben fogunk haladni, de minden egyes testvér történetét látni fogjuk"

 - mondta Shonda Rhimes. A harmadik évad második feléből sem lehet sejteni, hogy melyik Bridgerton testvér sorsát követhetjük majd nyomon a negyedik évadban, ugyanis Benedict, Eloise és Francesca is esélyesek lehetnek a harmadik évadban elejtett utalások alapján. 

Te melyik Bridgerton testvér történetét látnád szívesen a 4. évadban?

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.