Magyar rajongónál van Michael Jackson bőrdzsekije: nem ez az egyetlen tárgya a sztártól

Michael Jackson File Images
WireImage/Michael Jackson File Images - Steve Granitz
relikvia Michael Jackson bőrdzseki kalap
A pop királya 15 éve hunyt el, az igazi rajongók azonban őrzik az emlékét. Nemcsak a dalai által, de különböző érdekes tárgyakat is gyűjtenek. Nagy Balázs igazán különleges darabbal büszkélkedhet: nála van Michael Jackson egyik bőrdzsekije.

Michael Jackson, akit gyakran a pop királyaként emlegettek, 2009. június 25-én hunyt el. Halála mindenkit megrázott. Rajongók milliói gyűltek össze szerte a világon, hogy megemlékezzenek az énekesről, Los Angelesben, ahol Jackson meghalt, virágokat, gyertyákat és emléktárgyakat helyeztek el a sztár háza előtt és más emblematikus helyszíneken. Ugyan már 15 éve nincs köztünk, az öröksége örökké fennmarad. Az igazi rajongók máig őrzik emlékét, sokak különleges relikviákat is gyűjtenek a sztártól. Nagy Balázsnak több Michael Jacksonhoz köthető tárgya van, köztük egy különleges bőrdzseki, ami bizonyítottan az énekesé volt.

Michael Jackson - File Photos By Kevin Mazur
Michael Jackson különleges tárgyait őrzi egy magyar rajongó
Forrás: WireImage/Michael Jackson - File Photos By Kevin Mazur

Michael Jackson bőrdzsekijét őrzi a sztár legnagyobb magyar rajongója

Nagy Balázsnak három aláírása is van a 15 éve elhunyt Michael Jacksontól a sztár három különböző korszakából, az elsőt 1984-ben kapta a rajongó egy kórházban, a következőt 2005-ben kapta. 

Michael Jackson 1984-es aláírása
Michael Jackson 1984-es aláírása
Forrás: TV2/Mokka

Az aláírásokon kívül Michael Jackson különböző ruhadarabjait is birtokolja Nagy Balázs: egyet a sztár ikonikus kalapjai közül. Megtudhattuk, hogy az énekes fejfedőinek mindegyikét egyetlen amerikai manufaktúra készítette a sztárnak. A rajongó által birtokolt darabon még Jackson sminklenyomatai is rajtavannak. 

A legkülönlegesebb tárgya azonban Michael Jackson bőrdzsekije. Balázs egy New York-i aukciós háztól vásárolta meg ezt a relikviát.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.