Súlyos drogfüggőségéről vallott Tom Hanks fia, Chet Hanks: „A többi kokós szólt rám, hogy vegyek vissza"

Chat Hanks
Getty Images - Axelle/Bauer-Griffin
sztárcsemete Chet Hanks Tom Hanks drogfüggőség
A világsztár fia egy podcastban beszélt drogfüggőségéről. A 33 éves Chet Hanks megjárta a poklok poklát, helyzete olyan súlyos volt, hogy más drogfüggők szóltak rá, kicsit vegyen vissza.

Tom Hanks és Rita Wilson fia, Chet Hanks részletesen mesélt múltbeli kokainfüggőségéről, és arról, hogy szülei hogyan mentették meg az életét.

Chet Hanks, Tom Hanks fia
Tom Hanks fia, Chet Hanks súlyos drogfüggő volt
Forrás: Getty Images

„A drog, amivel a legnagyobb problémám volt, az a kib...ott kokó volt" - mondta Chet a Raw Talk podcastjének friss epizódjában. Bár a 33 éves férfi tisztázta, hogy már nem él szerekkel, volt egy időszak az életében, amikor az 1983-as Sebhelyesarcúban az Al Pacino által alakított Tony Montanával azonosította magát, azt képzelte, hogy egy drogkartellt vezet.

Elmentem kokózni, és a többi drogos szólt rám, hogy lassítsak, adjak a szernek 15 percet, hogy hasson. Nem tudtam betelni vele

— mesélte.

17 éves volt, amikor a szülei észrevették, hogy nagy a baj, és közbeléptek: „Egyik hajnalban felébredtem, és két hatalmas fickó állt az ágyamnál, engem bámultak. Annyit mondtak. 'Velünk jössz!'"

Chet azonban nem neheztel a szüleire, hálás nekik, és ma már büszke, hogy le tudta tenni a kábítószert.

„Az egész borzalmas volt, felemésztett. Elsorvadtam, nem tudtam enni, aludni" - mondta. 

Ez is érdekelhet: 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.