Vilmos herceg utolsó pillanatban írt üzenete egyesítette a viszálykodó testvéreket

Getty Images/Mark Kerrison -
brit királyi család Vilmos herceg testvérharc
Erzsébet királynő halála után a két testvér félretete nézeteltéréseiket. Vilmos herceg döntése volt, hogy öccsének olajágat nyújtva sms-ben meghívja a Windsor Long Walkon tett közös sétára.

Erzsébet királynő halála után a régóta feszült viszonyban lévő testvérek, és feleségeik együtt jelentek meg a nyilvánosság előtt. Vilmos herceg és Katalin hercegné mellé csatlakozott Harry herceg és Meghan Markle, hogy közösen tekintsék meg a virágkoszorúkat, és találkozzanak a nagyközönséggel, akik azért gyűltek össze, hogy leróják kegyeletüket.

Vilmos herceg
Sajnos ma már nem ilyen vidám a viszony Vilmos herceg és testvére, Harry között. 
Forrás: Getty Images/WPA Pool

Vilmos herceg utolsó pillanatban küldött üzenetet Harrynek

Bár sok elmélet keringett akkoriban a meglepetésszerű közös sétával kapcsolatban végül kiderült, hogy Vilmos herceg utolsó pillanatban szöveges üzenetet küldött Harry hercegnek, amelyben meghívta őt és Meghan Markle-t, hogy csatlakozzanak hozzá és Katalinhoz a windsori Long Walkon. Ez volt az első alkalom, hogy a két pár nyilvánosan újra együtt mutatkozott, mióta Harry és Meghan visszaléptek királyi szerepüktől és az Egyesült Államokba költöztek. Mindkét pár kissé idegesnek tűnt, amikor egy autóval megérkeztek, majd közel egy órán át beszélgettek a várakozókkal a kastély előtt.

Egy bennfentes elmondása szerint a walesi herceg döntése volt, hogy öccsének olajágat nyújtva meghívta őt a sétára, és ez nem az új király, Károly utasítására történt, ahogy korábban sokan gondolták.

Vilmos úgy érezte, hogy a nemzeti gyász idején létfontosságú, hogy a királyi család egységet mutasson nagymamájuk iránti tiszteletből. A sétát eredetileg délután fél ötre tervezték, de 45 perccel későbbre halasztották, amíg Vilmos és Harry megbeszélték terveiket.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.