Diana hercegnéről emlékezett meg Sarah Ferguson: sosem látott fotót posztolt

Diana hercegné
születésnap Diana hercegné Sarah Ferguson
Július 1-jén lett volna 63 éves Diana hercegné. Egykori sógornője, a rákból felgyógyult Sarah Ferguson a közösségi oldalán emlékezett meg róla.

Diana hercegné tegnap, 2024. július 1-jén ünnepelte volna 63. születésnapját. Sarah Ferguson, András herceg egykori felesége egy kedves képpel köszöntötte néhai sógornőjét.

Sarah Ferguson 2023-ban, diana
Diana hercegné jó barátságot ápolt Sarah Fergusonnal
Forrás: Getty Images via AFP

„Boldog születésnapot kedves barátomnak, Dianának. A fény és a szeretet pillére voltál. És micsoda örökséget hagytál magad után! Örökké emlékezni fogok a nevetéseinkre és a kedves rokonlélekre, akire benned leltem. Biztos vagyok benne, hogy mindig vigyázol ránk. Nyugodj békében, barátom!" - írta Sarah a közösségi oldalán.

Sarah Fergusonnál tavaly nyáron diagnosztizáltak mellrákot egy rutinszerű vizsgálat során. Nem sokkal később egyoldali masztektómián esett át, majd hat hónappal később rosszindulatú melanómát találtak nála.

„Rendszeresen ellenőrizni kell a bőrömet, és folyamatosan kenni az arcomat a múltbeli napsugárzás okozta károk miatt, ugyanis az arcomat, a mellkasomat és kezeimet három hétig csúnya hólyagok borították. De nem kapok immunterápiát, nem szedek gyógyszereket, és nem kapok kemoterápiát sem, amiért nagyon hálás vagyok" - árulta el korábban Sarah, aki nagyon sok támogatás kapott a családjátol, azt mondta, nélkülük nem élte volna túl a megpróbáltatásokat.

Ez is érdekelhet:

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.