George Clooney felesége pont úgy öltözik, mint aki vissza akarja hódítani a férjét - Fotó

békülés George Clooney Saint-Tropez Amal Clooney
George Clooney-t és feleségét, Amalt a múlt héten Saint-Tropez-ben látták. Amal csak úgy ragyogott, szexi, virágos miniruhát viselt.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a házaspárt a híres Jardin Tropezina étteremben látták, és most egy fotó is előkerült róluk: George Clooney és Amal kéz a kézben sétáltak az étterem bejárata felé. 

Amal Alamuddin és George Clooney
Amal Alamuddin és George Clooney - Úgy tűnik, helyre tudják hozni a házasságukat
Forrás:  © JLPPA/Northfoto

Amal fodros, spagettipántos ruhát viselt, ami játékos volt és szexi — pont olyan, amit az a nő visel, aki el akarja csavarni a férje fejét. George fehér pólót és szürke chinót választott az alkalomhoz, az egyszerű elegancia jegyében. Clooneyék egy üveg frissítő rózsabort és desszertet fogyasztottak el az étterem teraszán.

George Clooney közvetlen a franciákkal

George és Amal azután mentek nyaralni Franciaországba, hogy a színész befejezte olaszországi forgatását. A sztárpárnak ott is van egy háza, amit 2021 augusztusában vásároltak Brignolesben, egy órányi autóútra Saint Tropez-től nyugatra. A birtok 425 hektáros, és csak 10 percre van Brad Pitt 2008-ban vásárolt Miraval nevű borbirtokától. Clooneyék a hírek szerint itt nem élnek zárkózott életet, aktív tagjai a városka közösségének, ahol tudnak, ott segítenek.

George Clooney háza Brignolesben, Franciaországban
George Clooney háza Brignolesben, Franciaországban
Forrás: NORTHFOTO/Agence / Bestimage

Didier Brémond, Brignoles polgármestere a Paris Matchnak korábban elmondta, hogy George 20.000 dollárral járult hozzá egy helyi kezdeményezéshez, egy olyan farm létrehozásához, amelynek az lesz a feladata, hogy ellássa friss zöldséggel és gyümölccsel a városka intézményeit, köztük az iskolát is.

„George a továbbiakban is követni akarja a projektet, például vetőmagokat vásárolna nekünk. Nagyon érdekli a dolog! A farm egy barátságos hely lesz, amely segíti a gyerekeket a tanulásban" - mondta a polgármester. 

Ez is érdekelhet: 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.